İki gündür başlık ismi için düşündüm düşündüm bulamadım, en sonunda bistteki endekis mühendisliği aklıma geldi.
Hayırlı uğurlu olsun
İki gündür başlık ismi için düşündüm düşündüm bulamadım, en sonunda bistteki endekis mühendisliği aklıma geldi.
Hayırlı uğurlu olsun
hayırlı olsun. tebrik ederim.
Bikaç arkadaştan başlık ismi önerisi geldi saolsunlar ama hem voba hem hisseye hemde bam teline basmalıydı
Burda dow jonese kafa atacağız, altın alıp satacağız, bist30 hisseleri ve viobu masaya yatıracağız, yılanoğlusuna bakacağız, palayı kovalayacağız ama hiçbir zaman x12 yapıcak hisseyi bulamayacağız.
Kısacası parayı en kısa yoldan nasıl kaybederiz ona kafayı yoracağız.
Zengün olmak isteyen burayı okumasın, ütülür
hayırlı olsun reis:)
Hemen dow jonsa bi kafa atalım sıcağı sıcağına :drunk:
dow bugün en yüksek 41577 seviyesini görerek tüm zamanların rekorunu tazeledi, muhtemelen bikaç gün içinde düzeltme hareketine başlar, ne zaman başlar nerden döner ve hangi seviyeye kadar gevşer.? Bilemeyiz.
Bunu bilmek mimkin değil. Zaten bilsem de süüylemem :he:
ama uzunvadede 69bine kadar gideceğini benim çocuk bile bilebilir.
Neden
Çünkü piyasalar doğası gereği hep boğadır
Mesela dow jones de işlem gören herhangi bir hisse için şuraya kadar gidebilir diye tahmin edemem, çünkü amerika borsasında da endekis mühendisliği yapılıyor
Orda da aynı şekilde, senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum diyorlar
Hayırlı olsun.
Kesen jetonla dolsun.
Endekis vob işi genelde daytradecilerin işidir, kısada vurup kaçma taktiği, o yüzden trendin hiç önemi olmaz günlükcüler için.
Mesela ekim vade 11659 olarak günün tepesi görülmüş olabilür. Haaa bu demek değildir ki yarın daha yükseğe çıkamaz anlamı taşımaz.
Bol kazançlar :cheers:
Açtığınız yeni başlık hayrlı uğurlu olsun sn Bozkurt.
Malesef günün tepesini bulamadığımız için, bugün kü şansımızı kaybettik.
Artık yarına bakıcaz...
Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor her gün kazanma şansın var burda
Bi yarını da görelim dayucuğum
Biraz gırgır şamata yapalım,bisttin grafikisine çalışalım.
Bist100 son düşüş çanağını 10bin üstüne atarak bugün tamamlamış görünüyor, asıl dana nın kuyruğu yarın kopacak, ki şayet bu alım dalgası devam ederse bir sonraki çanağı tamamlamaya çalışır, çanak 10800 lerde tamamlanıyor bist 100 grafikisine baktığımızda
Acaba needeyiz nerdeyiz :he:
https://i.hizliresim.com/47hnbfw.jpeg
Bu ne acaip başlık... Hayırlı olsun[emoji16][emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İlerleyen zamanlarda endekis yeni zirve yapar ve senin hisse bırak zirve yapmayı halen düştüğü tepeye bile varamayınca başlığın kıymeti anlaşılacak dayucuğum.
Endeks zirve görecek ama önce benim zottirik tahtalarım zirve görmeli. Yoksa bırakmam endeksi..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Akşam akşam güldürdün beni ya Allah iyiliğini versin emi :)
Malesef o iş öyle olmuyor dayucuğum, endekis düşerken senin hisseler en önden koşar
Yabcak bişii yok, kural büüüle
Endekis vob işi genelde daytradecilerin işidir, kısada vurup kaçma taktiği, o yüzden trendin hiç önemi olmaz günlükcüler için.
Mesela ekim vade 11777 olarak günün dibi görülmüş olabilür. Haaa bu demek değildir ki yarın daha da düşmez anlamı taşımaz.
Malesef günün dibini bulamadığımız için, bugün kü şansımızı kaybettik.
Artık yarına bakıcaz...
Nassa borsada fırsatlar hiç bitmiyor her gün kazanma şansın var burda
Yaw o değilde dün tepeyi bulamadık bugün dibi bulamadık ben bu palayı napim şindi :)
Günaydın esnaf hayırlı işler bol kazançlar diliyorum.
Mesela vadeli eksi açtı ben şimdi günün tepesini nasıl bulucam, bulamam :he: o yüzden bugün de günün dibini bulmaya çalışacam 11540 olarak günün dibi görülmüş olabilür. Haaa bu demek değildir ki yarın daha da düşmez anlamı taşımaz.
Japonya Merkez Bankası Başkanından 'artışlara devam' mesajı
Japonya Merkez Bankası (BoJ) Başkanı Kazuo Ueda 17 yıl sonra gelen faiz artırımının ardından veriler tahminler doğrultusunda gerçekleşirse artışlara devam edeceklerini söyledi................
bu haber can sıkıyor dayı......daha da aşağı olma ihtimali yüksek.....bu haberden belli ki haberin yok......
Sıkı can iyidir dayucuğum kolay kolay çıkmaz.
Sen paraları katlamaya odaklan :he:
Herif çok çalkaladı bugün denüşük bişiiler yabtı ama anlayamadık, du bakalım yarın anlarız.
Mesela 11664 olarak günün tepesi görülmüş olabilür. Haaa bu demek değildir ki yarın daha da yükselmez anlamı taşımaz.
Bu sefer günün dibini çabuk buldu diye düşünüyorum 11538
Bakalım bu da tutucak mı
Malesef dibi bulamadık, artık yarına bakıcaz, bugün kü şansımızı kaybettik.
Bişii dikkatimi çekti, tepeyi buluyoruz ama bikaç gündür dibi bulmakta zorlanıyoruz. Enteresan
dayı spot ile vadeli deki bugünkü eksi makası nasıl yorumluyorsun......
Önümüzdeki günlerde Temettü dağıtacak şirketler varmış, ondan olabilür dayucuğum
Neye niyet neye kısmet
Bugün önce günün tepesini bulur diye düşünüyordum, herif dibini buldu
11395
Pala bugün çok denüşük takıldı, Neyiseki işimiz rast gitti.
Günün tepesini 11514 ile işaretleyelim
Endekis vob daytradeciliği zor iştir, ya tutarsa işi gibi bişii :he:
İstatistiki olarak borsada trend takibi yapanlar daha çok kazanıyormuş, günlük tradeciler daha az kazanıyormuş.
Hakkaten acayip bu borsa işi, trend nedir neye göre trend oluşur nasıl takibi yapılır bilmiyorum açıkcası
Öğrenmek lazım
Bugün Günün dibinide bulduk tepesini de bulduk dayucuğum. Daytradeciye günde 2 işlem yeterli
Çok işlem çok kazanç getirmez
Artık haftaya oynarız.
Hırs yaparsan paraları herife geri verirsin
Hırsını dizginlemek için ekranın en üst köşesine şu notu yapıştır, işlem yaparken hep gözüne ilişsin :he:
Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda
5 dk sonra amrikadan veri gelicekmiş, belkim herif asansör yapar
Bu akşam not haberi varmış bakalım kaç not verecekler