GLRMK Gülermak Ağır Sanayi
TASLAK İZAHNAMELERİNE göre "Bireysele Eşit" dağıtım şekliyle talep toplayacak.
38.760.000 LOT
125,00 TL
Toplam: 4.845.000.000 TL
https://pbs.twimg.com/media/GfwEGLPW...pg&name=medium
Printable View
GLRMK Gülermak Ağır Sanayi
TASLAK İZAHNAMELERİNE göre "Bireysele Eşit" dağıtım şekliyle talep toplayacak.
38.760.000 LOT
125,00 TL
Toplam: 4.845.000.000 TL
https://pbs.twimg.com/media/GfwEGLPW...pg&name=medium
Halka arzı 8-9-10 Ocak
(Çarşamba-perşembe-cuma)
Tarihlerinde gerçekleştirilecek.
Yorum yapan çıkmamış. Ben bizimkilerle katıldım , artık cortlarsak da nasip
Ben de 4 tane yazdım. Hayırlısı....
35 er adet girdik 🫣 danaya girer gibi
Kaç milyar dolar piyasa değeriyle işleme başlayacak acaba?
Çok pahallı girmem,adamlar malı birden vurma hesabında,armgd vardı 44 yaptı peşi 40 şimdide 38,milleti kaz gibi yoluyorlar halka arz yoluylan,sanırım bunları SPK organize ediyor,bir ara yoktu,öyleya eniştem beni niye öptü misali.
90 binlik başvuruya 114 adet (14250) vermiş
Gülermak Ağır Sanayi İnşaat ve Taahhüt A.Ş.nin, paylarının halka arzına ilişkin talep toplama işlemleri, 8-9-10 Ocak 2025 tarihleri arasında gerçekleşmiştir. Halka arzda birim fiyat 125,00 TL olarak belirlenmiştir. Halka arz edilen 32.300.000 TL nominal değerli paylar ile ek satışa sunulan 6.460.000 TL nominal değerli payların tamamının satışı gerçekleşmiştir. Toplam halka arz büyüklüğü 4.845.000.000 TL olarak gerçekleşmiştir. Halka arzda, ek satış hariç halka arz edilen 32.300.000 TL nominal değerli payların 3,20 katına denk gelen 103.446.374 TL nominal değerli pay talebi gelmiştir.
Halka arzda, ek satış hariç, Yurt İçi Bireysel Yatırımcılara tahsis edilen payların 1,37 katı,
Yüksek Talepte Bulunan Yatırımcılara tahsis edilen payların 11,98 katı ve Yurt İçi Kurumsal Yatırımcılara tahsis edilen payların 2,91 katı talep gelmiştir.
Bir kaz olarak ben de başvurdum. 40 lot geldi.
Ne zaman tahta açılacak.
İşlem Tarihi : 17 Ocak 2025 Cuma
Bugun isleme cıkıyor ilk tavanda satıs girmek mantıklı gibi bu endeks seviyesinde ve arada haftasonu olacagı icin bir sonraki seansa kadar ne dersiniz?
130.90-131.00 la aranızdayım :ok:
arza piyasadan katılmış olayım :ok:
tüm kurumlar şu an bu tahtada :ok:
tavan ve tavan altı 2 kademede blok emirler var, izleyip görelim :)
Unutmuşum işlem gününü. Tavandan yazardım akşam. Neyse gelirse satarım.
İlk işlem gününde tavandan açılış yaptı. Sonra düşerek devre kesti.
Şu sıralar +%5 civarında işlem görüyor...
pazartesi vererek açar yada dalga yaparak devre kestirir ürkürtürse yön kesin yukarı olur :)
diğer durumda net bir şey söylemek mümkün değil :)
Ort maliyeti ek yaparak 130, 03 yapmış oldum :ok:
123-127 ye düşüş olursa son alımımı yaparım ..150 kısada hedefim :)
Son baktığımda 5 milyar tale hacim vardı, hacim iyi :)
çömez yorumu anca bu kadar olur, idare edin :wave:
Ev ahalisi olarak şutladık %5 civarıyla . Akfenin arzına ilk gün girdiğimiz talepleri de iptal ettik son gün ... Yaşlandik artık , kim uğrasacak
Bu ha için beklentim cgdcam gibi silkeleyip yukarı hareket etmesi yönünde aslında beklentileri güzel bir firmaya benziyor biraz sabredecegim ve ümidim de var keratadan
Şirketler halka arz fiyatlarını değerinin %25-40 gibi yukarıdan değerleme yaptırıp
açılmaya devam ederlerse halka arzlara talep azalır. ARMGD için aracı kurumumun müdürü
%40 iskontolu diye alım önermişti , sonuç ortada , bir kez bile tavan yapamadan kısa
sürede %10 geriye düştü.
Bu hisse için de düşüncem benzer , ancak daha büyük bir firma olması ve beklentilerinin
daha büyük olması CGCAM benzeri fiyat hareketi yaratabilir. Eğer 100 TL. veya biraz altında
açılsaydı daha iyi olacaktı.
Firmalar halkın cebindeki birikimlere göz dikmeden makul değerler ile açılmazsa halka arzlara
ilgi gittikçe azalacak ve bu durum en çok gerçek değerleri ile halka açılmayı bekleyen ve büyümek
için bu yoldan gelecek finansmana ihtiyacı olan firmaları kötü etkileyecektir.
YTD. Herkese hayırlı kazançlar.
142.5 i gördük :ok:
gün sonu tavan gelecek mi :ok:
tavan kapatırsak yarın 150 yi yakar bu :)
Bold Pilot mübarek, ne günlerdi.. her yarışını kaçırmadan izlerdim :)
GLRMK günlük, 2 gündür HSBC ve Global alıyor, bugün Tera da almaya başladı, alan ilk 2 kurumda yabancıya işlem yapıyor,
https://i.hizliresim.com/ign4mef.PNG