Hayırlı olsun
Endekis kırmızı olduğu günlerde burda yazarız.
Endekis yeşil olduğu günlerde de senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum sayfasında yazarız.
Böylelikle bir taşla iki kuş vurmuş oluruz.
Hayırlı olsun
Endekis kırmızı olduğu günlerde burda yazarız.
Endekis yeşil olduğu günlerde de senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir dayucuğum sayfasında yazarız.
Böylelikle bir taşla iki kuş vurmuş oluruz.
Hayırlı olsun...:he:
Buyrun, yarın borsamız nereye gidebilir?
Yaparsınız bir tahmin be yaaa..!
https://www.hisse.net/topluluk/showt...=1#post6956734
Öyle yükselebilecek hisse yok sayılır. Şirketlerimiz bu kur faiz daralan ekonomi ile o fk lari üretemez artık. Batmadan kalsalar iyi. Ben hiç iyimser değilim.
Elimde anlık veri kademe yok gözü kapalı alıp satıyorum. Para az ama daha öncekinden daha fazla kazandım
Hayırlı uğurlu olsun, umarım zenciler yoktur:kahkah:
İşçi abi hiç pas vermiyon yaralı barnağa işemiyecen allem
Sana tiyonun kralını verdim, emme sen alamadın yaw, Mahmut'a döndü bu iş
Reisim hünkârım yok. Onun hissesinin morali mi bozuk. Yoksa kandil moduna mı girdi reisim hünkârım.
Endekis yükselmiyor ama Ayasofya abi senin mistir dörtnala gidiyeahhh
Hadi yine iyisin oğlanın bedelliyi beleşe getirdin :)
Endekis düşüyor ama senin hisse bugün de yükseliyor lakin sende kuruş para yok, yabcak bişii yok
Meteliğe kurşun sıkmak can sıkıntısına iyi gelir
Sen parayı bulup gelene kadar burda kurbağanın gözü pörtler
Neyise
Sen gelinceye kadar bende paraları istifleyim :he:
2025 ekonomik programı yapamıyorum daha oğlanın 2024 maaşı kaç TL belli değil. Bedelli yattı da. Borcumuz mu var alacağımız mı var bilmiyorum o yüzden hiç bir şey belli değilken borsada olmak kafamı rahatsız eder. Borsanın inişi var çıkışı var. Bir belli olsa durum ona göre girerim ya da uzak dururum. Birde uyku düzeni sorunu var dayı 24 saat uyuyasım geliyor. Gözümü açamıyorum. Zinde olursam gelirim heran
Birde daha önce borsadan çıktığım da zirveden malum seviyeye kadar düştü. Bu sefer aynısı olur mu daha trompet var ne halt yiyeceği belli değil. Manyak manyak şeyler yaparsa bizimkiler iyi geçinemezse bu adam içimizden geçer. Dur bakim her şey belli olsun ona göre geliriz gideriz
Parasızlık kötü bişii deselerde aslında iyi bişii, paran var derdin var.
Sende üüüyle 1 dert yok Ayasofya abi
Bak bize parayı nereye koyacağız diye kara kara düşünüyük, Bitcoine bastık parayı biz basarbasmaz löp diye düştü :kahkah:
Neyise
Sen tam zamanında borsadan çıktın.
Bende sen gelene kadar biraz hisse biriktireyim bağri :drunk:
Yarından itibaren aldığım lotları buraya yazayım, bakalım kaç lot biriktirecez, sen gelince sana kakalamaya çalışırım :he:
Benim hesap bu ay 50 bin oluyor. Borsaya ufak ufak girebilirim her an. Hissem belli al sata uygun. Her ay on bin koysam kenardan yaza kadar oyuncu olurum. Yakın zamanda tek hedef kız üniversiteyi kazanırsa tıp ya da diş hekimliği onj okutma derdi olur.
Bozkurt reisim hünkârımin petoş aşkı devam ediyor. Bu aşk devam ettikçe sekiz filmi kesin çekilir.
Madem elimi gördün yazalım bağri :he:
100 lot 18.45 den alındı
Bakalım 2025 bitene kadar kaç lot biriktirecez :drunk:
8 ocak 2025
Reisim git konu komşu eş dost kim varsa para topla bana para versinler borsayı adam edeyim. Yoksam beklersiniz. Şartlarımı yaz. Susam, patates, cancanlı kağıt, para kasası, büyük valiz
Dayucuğum borsanın adam olabilmesi için önce ülkenin ekonomisi düzelmesi lazım
Millet açlık sınırında cebelleşirken bizim burda borsaya ralli yaptırmak yakışık almaz
Ama
Senin için yeni başlık açtım
Endekis yükselmeyebilir ama Ayasofya nın hissesi yükselir deye
Kar yapan ve ekonomisi iyi olan şirketler yükselir,
Mesela aselsi iyi takip et
2 ileri 1 geri şeklinde çaktırmadan yükseliyor
Ayasofya 2005 kardeş..
Ayasofyalı mısınız?
Eğer öyle ise hemmahalleliyiz :)
Bu sizin hissenin cıkması, Endeksin durması hikayesinin aslı nedir ?
ayağım baya uğurlu geldi direk hoşgeldin diyip sapladılar. uğurlu ayağımı şey edeyim
Sıkma canını olur üüüyle şeyler
Nazara geldin demek ki, bi üfürükcü hoca bulup okuttururuz :)
Üc güne kalmaz diğer topikte yazmaya başlarız.
Senin hisse yükselmeyebilür ama endekis mecbur yükselir topikine
Herif endekis mühendisi dayu
Bizim hisseler 7500 endekis seviyesinde işlem görüyor
Dün çektiğimiz film çok hoşuna gitmiş Pala'nın aynısını bir daha çekelim diyor. Bende de aynı film olmaz dedim. Bremen mızıkacılarını çekelim dedi. Onu da reisim hünkârıma soralım dedim.
Günaydın Ayasofya abü la ben osbir aralıkta jubilemi yabtım endekis vobu bıraktım dedimya sende borsayı bıraktıydın unuttun mu :he:
Yeni jon bul kendine
Ayrıca olm sen kendin kaşındın durduk yerde saa kim dedi geri dön deye, kaç kurtar kendini bu bataklıktan
Ben suyuniçinde dura dura boyuna evrim geçiriyorum, en son solungaçlarım çıkmıştı şimdi timsah oldum :kahkah:
Ben timsahım
Çomakla dürtmeyin beni
Ham yaparım
Dayucum senden vazgeçmiyorlar hatta Bozkurt reisimiz hünkârımız olmazsa kendimi intihar ederim diyi bunlar. İllaki film çekecez diyir bunlar. Sekiz filmi olur Bremen mızıkacıları olur. Atla gel Şaban olur. Atın intikamı olur. Sen belirle. Ben aranızı bulurum. Benim film akşama doğru. Sıramı bekliyorum film için makyaj yapıyorlar. Dur kız ruju çok sürdün. Sana demedim reisim hünkârım makyaj yapan kıza dedim.
Dayucuğum daha ben napim, her yolu gösterdim
Yetmedi baluk tutmayı öğrettim
O da yetmedi sana özel başlık actım
Sen napiyon
Film çekicem deye zorluyon :kahkah:
Olm başlığın hakkını ver,
Endekis yükselmeyebilür ama sekiz filmi çeken Ayasofyanın hissesi yükselir
Ben gidip yatcam biraz
Saa bol kazançlar diliyorum
Dayucum sana olan aşkımı dağlara taşlara yazdım dağ yarıldı taş ufalandı.
Coşkun Sabah in bir şarkısı vardı.
Bu akşam içimde hüzün var
Gözümde canlandı anılar
Gönlümde dinmiyor arzular
Kavuşmak istiyorum sarılmak istiyorum
Bak bizi bekliyor anılar
Anılar anılar şimdi gözümde canlandılar
https://youtu.be/CtwFQ9M09Gg?si=BbRmYpYHCrjUGBVk
Bir elimde çay gözümde yaş dinliyorum dayucum
Bozkurt dayıma aşkımı haykırsam
https://youtu.be/majUDLn3piU?si=-YaQumq1viEr0zKS
A101 abi. Benim şiirlerim genelde simgesel yapılar vardı