EGGUB - Ege Gübre
Yeni başlık hayırlı olsun..
Eski başlığa buradan ulaşabilirsiniz.
Printable View
EGGUB - Ege Gübre
Yeni başlık hayırlı olsun..
Eski başlığa buradan ulaşabilirsiniz.
Yeni başlık hayırlı olsun, yeni zirveler görmek dileğiyle.
Zirve 135, güncel fiyat 117.30
Forumdan atıldım sandım şaka gibi zaten 2 sene uzaklaştırılmıştim forumdan neyse yeni forum limanların kralı ege gübre ye şans getirsin.
135'den 115'e düzeltme için yeterli olması lazım, 20 lira düştü daha nereye kadar düşecek müdür.
Tepki yükseliş olur zannettim düşüş düzeltme hacimsiz devam ediyor motorları soğutsun bakalım.
Daha önceki düzeltmeler %16_20 arası yapmış.Suan da o seviyelerde 119 lira üzerine yerleşirse derin bi nefes alır .Düzeltme diyoruz ama hep hacimsiz belkide en güzel düzeltme şekli .
120 altında hacim de azaldı, veren de alan da fazla istekli değil, 120 üstüne atarsa yine hareketlenir belki.
Yine mkunu çıkarma peşinde, ralliye kafa atan tahtacıya kafa atacak bir babayiğit bekliyoruz.:)
İyi trade yapıyorlar.Artık tepki yükselişini geçtim şuan ki test ettiği seviyelerde yataya bağlansın gene yeterli olacaktır.
Zirvemiz 4 eylül düzeltmeye başladığı 8 eylül den bugüne 11 eylül düşük seviyeler test etmeye devam ediyor ytd.
Bofa yine sağ tarafa mı geçti acaba, 115 ile 120'ye eşit mesafede, biraz aşağıya niyetlenmiş gibi şimdilik.
Ege gübre yabancı oranı %3,72 çok düşük çift hanelere yükseliş yaşarsa,yüksek fiyat seviyelerini test etme ihtimali çok yüksektir ytd.
Ege gübre iyi alım fırsatı veriyor eski zirve 108 civarları tek olumlu tarafı hacimsiz düşüş yaşıyor.135 TL zirvesinde gün kapanışlarda hacimli yükseliş yaşamıştı ytd.Bu spekülatörler her zaman bokunu çıkarır abartma huyları normal değildir,umarım ege gübrenin bokuna muhtaç kalırsınız gerçi gübre üretimi yok.
Ha gayret 108 TL altı şaka gibi
Sn. anadolulu alp,
117'i fiyatlarda iken Müdür'ün bir 5 lira daha aşağıya vuracağını dile getirmiş ve siz de o kadar da olmaz demiştiniz hatırlarsanız
Maalesef speğimiz fırsattan istifade 110 lirayı bile göstermiş şimdilik.
Bakalım altındaki fiyatlara iğne atıp tuzak mı yapacak; hep birlikte göreceğiz :whistling:
115'deyken 110 ile 120 ortasıydı ve aşağıya göz kırptığını gördük, biraz da endeks ve ortamdan kaynaklı sert geldi 110'a, biraz toparlanma başlarsa bu da hızlı davranmalı, çok kalmamalı buralarda.
Bu arada siyasi mevzuun mahkeme kararı olumlu olacaksa seans sonu endeksi almaları lazım,
satış devam ederse ...
Yeşil yaktığını görmek güzel ...
Düzeltmeyi çok abartan hisseler de yükselişi seri ve sert olur borsada örnekleri çoktur ytd.
[IMG]https://resmim.net/cdn/2025/09/12/jjmkZG.png[/IMG]
103-135 arası 32 lira, ortaması 19 lira, 4 gün çıkış yapmış, 7 gün kırmızıda, öncelikle yeşil kapanışLAR yapmalı.
Hocam teknik analiz bildiğinizi anlamıştım zaten Ege gübre de sıkıntı yok da insan devamlı kırmızı görünce üzülüyor o yüzden fevri çıkışlar olabiliyor.Akşam erkek basketbol A milli takım yarı finalde yunanistan akşam 21 de maçımız var.Koç Ergin Ataman hedefimiz en kötü madalya dedi.Kalplerimiz A milli takımla şansları yanlarında olsun.
Sert hareketleri severim boğazıma kadar ege gübre 3 kuruş garajda para piyasası fonunda,sabır diyelim.
İyi oynuyorlar piyasayla neyse diyelim.
Tüm hissedaşlarıma iyi hafta sonları dilerken;
Kalbimiz saat 21:00'da A Milli Basketbol Takımımızla beraber atacak,
Başarılar Türkiye'm :bravo:
Koç Ergin Ataman yapıştır yunanistana kademelerden ses gelsin şak şak diye.Patetes püresi yunanistan yapalım.
Meslek kariyerinin hayatının maçı yapıştır koç Ergin Ataman.
Koç holding 40 yıllık kalamış marina 500 milyon dolar üzeri işletme hakkını ihale de kazanıyor.Ege gübre limanı ticari işletme büyük resim görebilmek önemli illaki büyük balinalar görecektir,görmese bile yabancı oranı çift haneleri görmesi yetecektir ytd..
Tek hisse ege gübre başka hisse yok.Sadece 3 kuruş garajda para piyasası fonunda bekliyor bakacağız durumuna chp mahkemesi pazartesi belli olacaktır.Borsa düşüş yaşamadı bile olumlu taraftayım pazartesi için,iyi hafta sonu tatilleri...
Ercan Osmani ve Cedi Osman yunanistanı patates püresi yaptı.Tek maç kazanırsak pazar akşamı avrupa şampiyonuyuz.Çok beğendim milli takımın savunmasını favori olan Sırbistan yendik çok önemli.Tebrikler koç Ergin Ataman.
Bu hafta hem içeride hem de dışarıda Fed tarafından olumlu gelişmeler olursa piyasalara hareket getirir, Eggub 110'dan destekle zıpladı, şimdi 120 üstünü hedeflemeli.
İyi bir hafta olması dileğiyle.