Kaldığımız yerden devam.
Takip listelerimizi yakında paylaşırım.
Bol kazançlar..
Printable View
Kaldığımız yerden devam.
Takip listelerimizi yakında paylaşırım.
Bol kazançlar..
Hayırlı ve hayırlısı olsun sn trakyalı.
hayırlı olsun
Teşekkürler.
Patentli bölümüm "Seans Arası" olacak...
Listemiz.
Adnsc=0,81
Bimas=61,95
Froto=38,50
Karsan=1,10
Kipa=1,85
Rygyo=0,90
Tborg=8,50
Tcell=10,40
Bu hisseleri takip ediyorum.
Elimde Adnac, karsan, kopa, rygo ve boyner var.
Belki bu fiyatların da altına gelebilir. Ekim ayına kadar takip edelim.
Selamlar dostum.Gördüm sayfayı...Tekrar hayırlı olsun...
Sağlıkla, bereketli nice bayramlara...
Takip listemize
YGYO=0,68
BOYP=9,15
Ekleyelim.
Bol kazanclar...
Leyle-i Miraç, ikinci bir Leyle-i Kadir hükmündedir. Bu gece mümkün oldukça çalışmakla kazanç birden bine çıkar. YÂ RABBÎ, bu gece hürmetine bizi kalbî, ruhî, maddî ve manevî bütün hastalıklardan kurtar, âmin. Akıl ve kalb ayağıyla daima sülûk ettir, âmin.
kandil ve cumanin hayri üzerimeze olsun inşaallah.
Döviz çıkışından etkilenecek hisseler...
Ek 18388
Ramazan ayı sağlık, huzur, mutluluk ve bereket getirsin...
İşgalin, sömürünün, haksızlığın pençesinde inleyen sahipsiz bir milleti kurtarma adına "Umuda Yolculuğun" adıdır 19 Mayıs ... Bağımsızlık tutkusunun, vatan ve millet sevdasının adıdır 19 Mayıs... Tarihi altın sayfalarla dolu bir milleti işgalcilerden kurtarma destanının adıdır 19 Mayıs... Türkiye Cumhuriyetini koruma ve yükseltme görevini gençliğe verme nezaketinin ve asaletinin adıdır 19 Mayıs...
19 Mayıs ATATÜRK'Ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun!...
Hayırlı olsun sn.Trakyalı.
Faiz ve fiyat indirimi ile 6 günde 2000 konut satılmış.
Güzel.
Ama bizim YGYO da tık yok.
http://mbigpara.hurriyet.com.tr/habe...i-oldu/1446310
BIMAS
BJKAS
ADNAC
FROTO
Takip edelim...
Portföyüm.
ADNAC
EGYO(tahta kapalı 4,5TL.den açılır inşallah)
ENJSA
HLGYO
KARSAN
KIPA
RYGYO
YGYO
Dövizin bu kadar yükselmesine ana sebep bana göre Türkiye'de ki yabancı bankaların politikası hazine ihalelerinde tek banka tarafindan ihalenin büyük bölümü alınarak nasıl faizde belirleyici olunuyor sa dövizde de aynı oyun dönüyor yurtdisindan çektiği dövizleri bozdurup faiz veya borsaya tekrar sokması ile dünyada başka bir ülkede kazanamayacağı kadar yüksek getiri sağlanması hedefleniyor diye düşünüyorum Yatırım tavsiyesi değildir.
Sevdiklerimizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu, şeker tadında nice bayramları Türk Bayrağı altında, savaşsız bir ortamda kutlamak dileğiyle...
Zarar HLGYO %20 YGYO da %38
En kıdemli üyelerden biri olarak hisse net yönetiminin kendini bilmez biriyle bir tutulmandan dolayı bana verilen cezayı hak etmediğimi düşünüyorum. Bundan dolayı hissenette yazı yazmayacağımı bildirir yönetime teessüf ederim
Sahipsiz kalmış...
https://i.hizliresim.com/owvesz8.jpg
CPH2125 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sevdiklerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu, mutlu, bol kazançlı nice yıllara....
Herkesten biraz almazsam
Nasıl renklenir ki bahçem?
Eflâtun çiçekler senden,
Mor salkımlar yandakinden,
Sardunyalar arkadakinden,
Begonyalar Ayşe teyzeden.
Hanımeli öbür sokaktan,
Leylaklar benden olsun.
Böyle çoğalır bahçeler...
Yürek de böyledir,
Katmazsan herkesten bir şeyler,
Çorak kalır o yürek...
Senden dostluğu,
Öbüründen dayanışmayı,
Bir diğerinden yol yordamı,
Birazda hüznü katmalı,
Haydi sevgi benden olsun,
Çiçek açsın herkesin yüreği...
Merhaba dostluğa, kardeşliğe, sevgiye...
Merhaba tüm sevdiklerime[emoji257]🪷[emoji255]
Geldik 2022 son gününe. Yeni gün sağlıklı mutlu huzurlu geçsin, yılı güzelliklerle uğurlayalım[emoji120]
Yeni yılda da sağlık mutluluk başarı ve her ne diliyorsak bizimle ve sevdiklerimizle birlikte olsun.
Selamlar, sevgiler, saygılar..
Merhaba, eski üyeyim çook eskiden takp ederim sizi forumda yeni buldum yazmayacağına üzüldüm. Oysa forumda meeak ettiğim 3 kişiden biriydin ve takip etmek isterim. İnstamgramda ve ya twitterde yazıypr musun.
İltifatlarınız için minnettarım.
Hiç bir yerde yazmıyorum.
Bloğun var ama orada da çoktan beri yazamıyorum.
Şimdilik hektaş ta takılıyorum.
Halka arzlardan aldığım hisseler porföyümde duruyor.
Arzum
Enjsa
Gwind
Matriks
Ntgsz
Quarg
PLTUR
Zrgyo
Ayrıca
Hektaş
Oyakc
Hlgyo
İttifak
Karsan
RYGYO
Hisseler var portföyümde.
İttifak hariç hepsinde kârdayım Allah bereket versin.
Sağlam hisseleri seçmek lazım.
Son olarak hektaşı 31,50 den almıştım Aralık ayındaydı sanırım.
Hektaş beklentisi yüksek bir şirket. Yatırımları ve yeni kurduğu yurt içi, yurt dışı şirketlerinin meyveleri 1- 2 yıl içinde meyveleri olgunlaşır.
Ayrıca senelerdir takip ettiğim alıp sattığım Hlgyo da ileride iyi yerlere gelebilir. İlk aldığımda 50 krş civarlarıydı. Alsatlarla iyi kazandırdı. Şimdi bekliyorum.
Bu hisselerin arasında ittifak hariç hepsi temettü, bedelsiz, bedelli verebilecek kapasitedeki şirketler olduğu için seçtim.
İlgilenirsen araştırıp yatırım yapabilirsin.
Bol kazançlar, sağlıklı günler dilerim.
Hektaş 33 seviyelerine gelirse bütünleme yaparım...
Halkbank davasında karışık tepkiler geldi-Bloomberght.com
18/01/2023 08:39:14
ABD Anayasa Mahkemesi'nde görülen Halkbank'ın temyiz başvurusu duruşmasında kimi ABD'li yargıçlar ABD federal mahkemelerinin yabancı hükümetleri ve bu hükümetlerin sahip olduğu şirketleri yargılayamayacağını öne sürdü. Yargıç Brett Kavanaugh kovuşturmanın engellenmesinin ABD başkanının ulusal güvenlik kararları verme gücünü törpüleyebileceğini savundu.
Dava sonucu olumlu olursa Hlgyo düşünülebilir...
ABD Anayasa Mahkemesi Halkbank davasını görüştü-VoA
18/01/2023 06:23:00
İran’a ekonomik yaptırımların delinmesi davasına 2019 yılında sanık olarak eklenen Halkbank’ın temyiz başvurusuna ilişkin duruşma Anayasa Mahkemesi’nde görüldü. Duruşmada mahkeme tarafların sözlü savunmalarını dinledi ve taraflar mahkeme heyetinin sorularını yanıtladı.
VoA Türkçe'den Begüm Dönmez Ersöz'ün haberine göre, 9 üyeden oluşan ABD Anayasa Mahkemesi bu kez uluslararası ilişkileri ve Türkiye-ABD ilişkilerini çok yakından ilgilendiren önemli bir davada Halkbank’ın itirazını ele aldı.
Halkbank ABD’de 1976’dan bu yana yürürlükte olan Yabancı Devletler Dokunulmazlığı Yasası’na göre (FSIA) Amerika’da bir ceza mahkemesinde yargılanamayacağını iddia etmiş; ancak alt mahkeme Halkbank’ın bu tezini haksız bulmuştu. Halkbank ise alt mahkemenin kararına itirazını Anayasa Mahkemesi’ne taşıdı.
Bugün yapılan duruşmada Halkbank’ı temsil eden avukat Lisa Blatt, Yabancı Devletler Dokunulmazlığı Yasası’nın yabancı devletler aleyhinde açılan davalarda Amerika’daki mahkemelerin yetkisini sınırlandırdığını savundu.
Blatt, Anayasa Mahkemesi’nin Halkbank’ın bu yasaya dayanarak yaptığı itirazını haksız bulması halinde bunun uluslararası ilişkiler ve diplomasi bakımından sonuçlarının olacağını iddia etti.
Duruşmada ABD hükümetini yani Adalet Bakanlığı’nı temsilen konuşan Başsavcı Yardımcısı Eric Feigin ise sözkonusu yasanın cezai kovuşturmalar için geçerli olmadığını ve bankanın adımlarının sözkonusu yasada yer alan ticari faaliyet istisnası kapsamına girdiğini savundu.
Halkbank’ın itirazı konusunda Anayasa Mahkemesi’nin ne zaman karara varacağı tamamen mahkemeye bağlı. Bazı hukukçular gerekçeli kararın birkaç ay içinde açıklanabileceğini belirtse de bazılarına göre açıklama 2023 yılı sonuna sarkabilir.
https://www.voaturkce.com/a/abd-anay...l/6922337.html
https://i.hizliresim.com/d3qj8y6.jpg
https://www.dunya.com/borsa-haberler...-haberi-684711
Geçmiş olsun Türkiyem.
Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Yaralılara acil şifalar diliyorum. Allah bir daha yaşanmasın.
Bugün borsanın açılmaması iyi olur.
Depo sarti sebebi ile bugun alinan pay senetleri T+2 gunu satisa konu edilecektir. Ayni gun alim satim yapilamayacaktir. Global
*
*
6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun (SPKn) 1 inci maddesi çerçevesinde, sermaye piyasalarının güvenilir, şeffaf, istikrarlı bir ortamda işleyişinin sağlanması ile yatırımcıların hak ve yararlarının korunmasını teminen, SPKn'nun 128/1-(a) maddesine dayanarak, Borsa İstanbul A.Ş pay piyasalarında 06.02.2023 tarihinden itibaren geçici olarak?
1.*Açığa satış işlemlerinin yasaklanmasına,*gün içinde açığa satış tuşuna basılmadan yapılan ve aynı gün içinde kapatılan pozisyonların da söz konusu yasak kapsamında olduğu hususunda yatırımcıların ve yatırım kuruluşlarının bilgilendirilmesine,
2. Yatırımcılar tarafından satışa konu edilecek paylar için depo şartı uygulanmasına,
3. Mülkiyetinde payı bulunan yatırımcıların, söz konusu kıymetlerin satışını sadece ilgili kıymetlerin bulunduğu yatırım kuruluşları üzerinden yapabilmesine,
4. Kurulumuz kararına uyumun kontrol ve takibinde sorumluluğun yatırım kuruluşlarında olduğunun hatırlatılmasına karar verilmiştir.
*
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1109681
*
*
Sizi sarsıntıya uğratır diye yerde sarsılmaz dağlar bıraktı, ırmaklar ve yollar da (kıldı). Umulur ki doğru yolu bulursunuz. Allah, yeryüzüne sabit dağlar koydu ki, sizi çalkalamasın. Bir de nehirler ve yollar bıraktı, gerek ki doğru gidesiniz.
Nahl Suresi 15. Ayet - Kuran Meali
Borsa İstanbul, Pay Piyasası ile VİOP bünyesindeki Pay ve Endeks Türev Pazarlarına ilişkin alınan kararları duyurdu
14/02/2023 16:14:21
Borsa İstanbul, Pay Piyasası ile VİOP bünyesindeki Pay ve Endeks Türev Pazarlarına ilişkin alınan kararları duyurdu.
Borsa İstanbul tarafından yapılan açıklamada şöyle denildi:
"Pay Piyasası ile Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası bünyesindeki Pay ve Endeks Türev Pazarlarında:
1- Emtia sertifikaları hariç tutulmak üzere Pay Piyasasında açılış seansı uygulanan tüm sermaye piyasa araçlarında ve Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasasında (VİOP) işlem gören tüm sözleşmelerde; açılış seansında emir iptali, fiyat kötüleştirme ve miktar azaltımına izin verilmemesine,
2- Pay Piyasasında emir işlem oranının 15:1'den 5:1'e düşürülmesine,
3- Pay Piyasasında emir işlem oranı eşik değer aşım ücretinin 0,03 kuruştan 0,25 kuruşa yükseltilmesine,
4- Pay Piyasasında Emir İptali, Fiyat Kötüleştirme ve Miktar Azaltımı (İAK) ücret kalemlerinin %20 oranında artırılmasına ve VİOP'ta yüz binde 1 (0,00001) olarak uygulanan iradi emir iptal ücreti oranının %20 oranında artırılarak yüzbinde 1,2 (0,000012) olarak belirlenmesine,
5- VİOP ve Pay Piyasası seans sonu saatlerinin uyumlaştırılması amacı ile VİOP'ta işlem gören tüm vadeli işlem ve opsiyon sözleşmelerinin seans sonu zamanının 5 dakika kısaltılarak tam iş günlerinde 18.10, yarım işgünlerinde 12.40 olarak belirlenmesine,
6- Geri alım yapan şirketler üzerine yeni bir endeks hesaplanmasına,
7- Borsamız gözetim faaliyetleri kapsamında hâlihazırda devam etmekte olan yatırım aracı bazındaki tüm tedbirlerin kaldırılmasınakarar verilmiştir.
Ayrıca, VİOP'ta Pay ve Endeks Türev Pazarlarında yer alan sözleşmelerdeki bekleyen İptale Kadar Geçerli (İKG) ve Tarihli (TAR) emirler Borsa tarafından iptal edilecektir.
Arkadaşlar! Gidip, Toros Dağları'na bakınız, eğer orada bir tek Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez.
Mustafa Kemal Atatürk