yatırımcısına sürekli zarar uğratan veya oyun oynanan şirketler
ben başlayayım.
akın tekstil
ufuk yatırım
Printable View
yatırımcısına sürekli zarar uğratan veya oyun oynanan şirketler
ben başlayayım.
akın tekstil
ufuk yatırım
ZOREN olduğunu düşünüyorum.
Sebepler;
-Sürekli bedelli yapması
-Sürekli zarar açıklaması
-En son temettü verdiğinde bu forumun Osmanlı toprağı olması (bir kere vermiş, 2005 yılında %3,64)
-Endeks yükselirken yükselmemesi ama düşerken tepe taklak uçması
-Kademelere milyonlarca lot yığan peruklunun harekete sürekli engel olması
-Genel Müdürü hakkında indıra gandi iddiası olması https://twitter.com/search?q=%40mtayyarturkes&src=typd
-KAP'ta hisseyle ilgili önemli açıklamaları geciktirip önemsizleri sürekli yayınlaması.
....
Liste uzar gider...
DURDO ve PKART'tan çektiğimi hiç bir hisseden çekmedim. Ama sayelerinde çok şey öğrendim :ok:
Burda yazılmış hisseler benim söyleyeceklerimin yanında U5 hissesi gibi kalir.
Egcyh üşenmeyen 10 yıllık ivmesine baksin
Eglyo üşensende ibret olsun grafiğine bir bak
Egcyo bu digerlerinin yaninda insafli
Bagfaş ta bu konuda diğerlerini aratmayan bir performans gerçekleştiriyor.
LG-D802 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BOZUK HİSSELER
akın tekstil
ufuk yatırım
ZOREN
Egcyh
Eglyo
Egcyo
Bagfaş
Mal patronda hisse 5 tl
Mal sende bende hisse 50 kuruş..
Bu borsanın değişmez kuralıdır..
SASA yı sabancı 2006 da sattı 2014 e kadar belini doğrultmadı
1.2 Milyar ciro ile 15Milyon tl zarar açıklamak ile meşguldü..160Milyon geçmiş sene zararları vardı hayrett..
Sonra erdem aldı..
Bir anda 3 senede 200M kar açıkladı..
Allah allah..
Hisseler komple erdeme geçti..
Yetinmedi 1 tl de (o anda piyasa değeri 5-6 tl ler belki) nakit parayı hisseye çevirdi bir anda 5 kat zenginleşti..
İyi hisse kötü hisse yoktur..
O sayılan hisselerde patron malda değil..
satmış çıkmış bu kadar basit..
Bu gibi hisselerde ortalama sürünme süresi 10 senedir..
SASA VESTL örnek..
Bu borsanın yüzde 90 ı yatırım temettü uzun vade borsası değildir..
AL ver borsasıdır..
Temettülük uzun vadelik kağıtlar vardır..Onlarda 10 tane falan dır..
Gerisi 5 senelik 10 senelil cycle lar halinde hareket eder..
Arada yakalanırsan bekle babam bekle senelerce gitmez hisse..
Borsa nın 48000 den 93.000 e gitmesinde aksine düşer..
Borsa düşer bi daha düşer..
Uzak durun..
ıeyho ışıklar enerji
İeyho, Rızanın tüm hisseler i yıllardır düşüş ivmesinde
genel olarak aile şirketleri bu sıkıntıları yaşatıyor.
bozuk ve hırsız aileler yatırımcıyı dolandırmak için borsaya açılıyor
spk ve borsa istanbul da buna aracılık ediyor.
Ateks ve Edip bence patronları insani tüm özelliklerini kaybetmiş insanlar. Birde şeyh soyundan geliyorlarmış tövbe tövbe :vk:
Eglyo dediğin kâğıda baktım üstad 6 tl den nereye gelmiş. Biraz bilgi verir misin? Neden ve niçin bu kağıt bu durumda? Veya borsada neye daha çok dikkat etmek gerek
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sakın yanlïş anlamayın belki zarardasınız ama size laf söylemek için ďe yazmıyorum Sadece bir noktaya değinmek için yazıyorum
Ateks 2000 yılında 0.60 kuruş muş şimdi 10 tl yani 200 kata yakın kazandırmış Tarihin hiç birdoneminde
Alan 1 kaç yıl beklediğinde zarar etmemiş Yani patron o kadar da kötü değilmiş
Ha sakın yanlış anlamayın ben de ateks yok avukatı da degilim ama eminis var bende ona bakîp bir de emin işe bakınca bir yazayım dedim
Ateksin tarihi zirvesi 10.60 şu an 10.30
Siz bir de eminişe bakın
2000 yîlında 2 tl şımdı 5.3 tl
2011 yı nda alan birisi ( 14 tl) hala zararda
Tekrar böl kazançlar dilerim
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
20 katı 200 yazmışım özür dilerim
SM-G532F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
BOZUK HİSSELER
akın tekstil
ufuk yatırım
ZOREN
Egcyh
Eglyo
Egcyo
Bagfaş
ıeyho
ışıklar enerji
eminiş
Bu konuyu güncel tutmakta fayda var.
Yatırımcının daha çok ders çıkarması gereken konular bunlar.
İyi hisse yatırımı ancak kötü hisselerin ne yaşattığını iyi özümsemekle olacak iş.
Ben 10 tane hisse ismi sayayım,
FENER
FENER
FENER
FENER
FENER
FENER
FENER
FENER
FENER
Daha kötüsünü bilmiyorum,tanımıyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Ege bölgesi kağıtlarından uzak durun.
EGSER
SKTAS
EGEEN
EGPLAST
EGCYH
EGPRO
EGCYO
IZMDC
BSOKE
DYOBY
VKING
PETUN
PINSU
PNSUT
MNDRS
Unuttuğum bunlardan daha çok hisse olabilir. Alacağınız hissenin yerini öğrenin, aman, aman Egeden uzak durun. Cibiliyetsiz patron kağıtları....
Selamlar Dostlar,
Aranizda Ihlas Grubu'nun herhangi bir kagidini halka arzdan itibaren alip da, 3,5,8,10,20 sene tutup da hala batmayan var mi acaba? Yada soyles orayim, bu kagitlardan herhangi birisine 3 sene yatirim yapip da para kazanan var mi?
Her 5 senede bir 0,0000002 TL yi gorur ve oradan gider 2 TL ye ve arkasindan bedelliyi patlatirlar. Hatirladigim hicbir donemde bedelsiz yada t emettu verdigini gormedim bu grup kagitlarinin. Insan merak ediyor hani; Madem bu kadar zarar ediyor her sene, buyuk hissedar olan patron her defasinda bu kadar milyon lot hisse icin bedelli parasini nereden buluyor?
Bence Borsa;da sirket sahibi herseyden onemlidir. Bunun yanina siz Metro, Vanet, Dardanel, Viking, Nethol vs leri de ekleyebilirsiniz. Ama bence topigi tersten acmak lazimdi. Cunku bizim borsamiz kan emici, suluk patronlarla dolu. Adam gibi denetim ve hesap sorma da olmadigi icin, sirket kapaniyor ve elinizdeki kagitlar cop oluyor. Buna da kimsenin GIK i cikmiyor. Insan merak eidyor haliyle: "Birileri batik sirketlerin halka arzina bilerek mi izin vermis oluyor o zaman?" Sezginler gida diye bir sirket halka arzedilmisti. Bizim ahali de kuyruga girdi almak icin. Bir yada iki sene acik kaldi mi emin degilim. Iflas etti, kapandi gitti. Halkin yatirimlari da cop oldu. Madem sirket batikti, nicin halka arzina izin verdiniz kardesim? Her 3 ayda bir bilancoyu istiyorsunuz, hic kimse okuyup bakmiyor mu, bu sirket ne yapmis, ne etmis?
Geriye iki ihtimal kaliyor; Ya gorevli zatlar bilanco okuyamayacak ve sirketin gidisatini goremeyecek kadar geri zekali, capsiz, ve bilgisiz; yada art niyetliler ve rusvet alarak batik sirketlerin halka arzina izin vererek, batmakta olanlara da ruzvet karsiligi goz yumuyorlar...
400 sirketin icinde hangileri en kotu diye baslik acamak yerine, bence hangileri en iyi diye baslik acmak lazim. Cunku, birincisinde 350-360 tane sirket inceleyeceksiniz ama ikinci secenekte toplam 40 senet ya olacak, yada olmayacak.
Rasgele,
freesky
Üstüne tanımam... :he:
http://666kb.com/i/dngqhs0hzej49rcgh.gif
Alctl :) :)
Potronun adı hissenin adını geciyorsa hisseyi potrona geri veriyorum
Bimekssssssss
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şahsi fikrim BUCIM
bir kaç kere bulaştım zor kaçtım ama bu çıkmayacağı anlamı taşımasın. bucim le tanışan bir insan bu soruya başka hisse yazmaz diyorum :)
2. hissem de kesinlikle SNGYO (uzun vade yatırımcısının hali ortada, ki geleceğide pek parlak gözükmüyor :( )
allahtan ikisinden de erken kaçabildim bist nerelerde ama bu iki hisse evlerden ırak
Tumosan ve tskb
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
GSRAY.
Gelmiş geçmiş en rezil hisse GSRAY'dır.
Tarihin en yüksek bedellisini yapmıştır. % 10000.
galatasaray derneği tarafından, sportif A.Ş.'nin kanı vampir gibi emilmiştir
LG-H525 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İflas holdingide fena değildir hani...
1 - BIZIM ( Bizim Mağazaları ) yıldız holdinge bağlı yani sahibi Murat Ülker ,, bu hisse ve Ülker gurubunun tüm hisseleri ,,, berbat kelimesi çok hafif kalır ,,,,
hisse o kadar kötü ki ,, anlatamam ,,, sakınn lütfen merak edipte bulaşmayın ,,,!! hisse ilk arza çıktığı zaman 2011 yılında 27 tl ve ardından 7 yıl içinde 6.5 tl'ye indirdiler ,,, tahtada alış ve satış arasında günlük çok büyük farklar var,, örneğin anlık emirlerde satış 7.92 ,, alış ise 7.86 sürekli ,,
gün başı ve sonu kapanışları ,,, gün başı + % 2 prim ,,, gün sonu -2 zarar ,,, yıllardır bu taktiği uyguluyor..
hissenin geçmişte yaptığı tekniğine bakarsanız , hangi hisse olursa olsun o hissenin iyi veya kötü niyetli olduğunu şıp diye anlarsınız ..
BIZIM hissesi Borsada çok çok kötü niyetli hareket eden hissedir... dolayısıyla teknik hareketleri sizi yanıltmasın ,,,, aldanırsınız ,,,,
Tekniğe ve Temel'e uygun değildir , ayrıca bilançoları süreki büyük zarar yazıyor ,,,
2- Galip'in tüm hisseleri
Mepet :
Avtur :
Avgyo :
Metro :
Vangd :
üstteki 5 hisse ,, Galip'e ait ,,,, sadece aman ha diyorum !! asla asla bulaşmayınız !
şöyle düşünebilirsiniz ,, alırım hemen satarım , sakınn ,, aldığınız gün hisse aşağı ve kilitlediği an çıkamazsınız !!
Tekniğe ve Temel'e uygun değildir
ateks mağduru sayın battalbaba,
sayfayı güzel zamanda açmışsınız.
endeks çok yakın olmayan bir süre sonra şelaleye başladığında, buradaki sayfalar hızlı hızlı, birçok hisseyle dolabilir.
ancak, sanırım o zaman da ters köşe ateks'in arazi işinin çözülme zamanı gelip, bu seferde o yükselebilir.
18 yıl önce 7,02 gören İHLAS bir numaradır.
dolar bazlı zirvesi 12,83
ieyho rızanın kağıdı uzak durun... alırsınız bedelli kilitler hisse yıllarca yatar sonra bir bedelli daha ... aman aman..
Lüks kadife de berbat bir hisse 6 yıl bekledim........4.20 den aldım buyuk konustum 15 temmuz sonrası 2.10 dan cıkmak durumunda kaldım 2-3 ay sonra 6 lara yolculuk başladı....
Rysaş listeye eklenmeli bence.7-8 sene önce ilk 5 tl den aldım.Maliyet düşürmek için yıllardır topluyorum.
HTC_M10h cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
açık ara GÖLTAŞŞŞŞ
İşbir Holding 1400 liradan alan var şu an zar zor 200 lira ytd...