Sayfa 28/104 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon
Arama sonucu : 826 madde; 217 - 224 arası.

Konu: YONGA - Yonga Mobilya

1. Beyaz nickiyle Ağustos 2015 teyken beyaz hissesi 2.17 lerdeyken ki yazım.....!!!

Hedef çift haneler demiştim o zamanlar....!!!

Borsadan parayı çekmiştim 2015 mayıs sonunda.....Beyazı millete faydası olsun diye yazmıştım....Alın size geleceğin flaş hissesi diye....!!!!

Paralı zamanımda olsaydı speği yanmıştı beyazın.....!!!!

2. yongadaki kaydileştirme 51 lot.Önemli değil arkadaşlar

3. Bu topiği çok sevdim arkadaşlar......Artık tavuk satıp borsaya atıyorum...Şükür ki yine güzel kazanmaya başladım....!!!!

Tecrübelerimi izniniz olursa burada paylaşacağım....!!!

Şikayet edecekseniz yazmayayım.....Size eski anılarımdan ve de yeni hisselerden yazacağım...!!!

Macera hissesi isteyene macera,sağlam ama büyük potansiyelli hisse isteyene bu şekilde hisse tahminlerimi yazacağım...!!!

Şikayet edip banlatacak olan varsa boşun a yazmayayım...!!!

4.  Alıntı Originally Posted by tatarramazan. Yazıyı Oku
    Bu topiği çok sevdim arkadaşlar......Artık tavuk satıp borsaya atıyorum...Şükür ki yine güzel kazanmaya başladım....!!!!

Tecrübelerimi izniniz olursa burada paylaşacağım....!!!

Şikayet edecekseniz yazmayayım.....Size eski anılarımdan ve de yeni hisselerden yazacağım...!!!

Macera hissesi isteyene macera,sağlam ama büyük potansiyelli hisse isteyene bu şekilde hisse tahminlerimi yazacağım...!!!

Şikayet edip banlatacak olan varsa boşun a yazmayayım...!!!
    Yok kardeşim artık ben de yongalı olarak sizin bizi aydınlataca o güzel yorumlarınızı herzaman beklerim.

5. Benim için yonga nereye gider düştükçe almak doğru olur mu düşüşte nerden döner bu konularda tahminlerinizi yazarsanız sevinirim.

6. Yaz kardeşim yaz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7. Terazi kardeş hoşgeldin sen şahitsin ki ikimizde de hem beyaz hem flap vardı ikisinde de bekleyemedik

8.  Alıntı Originally Posted by çınar33 Yazıyı Oku
    Terazi kardeş hoşgeldin sen şahitsin ki ikimizde de hem beyaz hem flap vardı ikisinde de bekleyemedik

Hiç sorma sonra vaneti 1, 90 dan yakaladım 4, 03 ten satmadım. Birde 2, 6 tan alınca ortalama 2, 5 oldu. En son 2, 28 zararına verdim. Verdikten sonra uçtu. Şimdi ise batakları oynuyorum. Yonga acaba durumu kurtarır mı diye bugün ilk alımı yaptım. Düştükce alacam ys dibi boylarım ya da yonga bitcoin olursa durumu toparlarım.

Sayfa 28/104 İlkİlk ... 1826272829303878 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •