250.000 lot alış !!!...millet uçmuş,biz 10-20 paketler halinde 100 zor alıyoruz,millet 250.000 lot almaya kalkıyor,neredeyse benim sattığımın dairelerin fiatı![]()
250.000 lot alış !!!...millet uçmuş,biz 10-20 paketler halinde 100 zor alıyoruz,millet 250.000 lot almaya kalkıyor,neredeyse benim sattığımın dairelerin fiatı![]()
Zamanında 3.70 cıvarı iken takıldığımız zamana göre 2 misli aşağıda bölünüşe göre,2.50 görüldüğünde şirket hisse toplama kararı almış,tekrar 3 üstüne atıp 3.70 görülmüştü,bu fiatlardan 0.78 krş gördü yönetimin pisliği yüzünden,bana göre esas yeri 1.50-2 arası,ama ne yazıkki oraları görmesi için bir mücize lazım![]()
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem
Twitter'da hisse ismini aratıp çıkan sonuçları ve yazan kişileri biraz okudum da adam twitter hesabını Aralık 2018 de açmış ilk yazdığı hisse ostim hatta o kadar ileri gitmiş şu kadar aldım diye yazmış , yazanların arasında bayağı bir 2018 Ekim-Aralık arası ilk kez hesap açanlar var. Hatta önceki 1,26 gördüğünde hisseyi hiçbirşey yokken Katarlılar yalanı ortaya atılmıştı. Ortada hiçbir şey yoktu. Şirketi inceleyin arkadaşlar twitter yalanlarına kanmayın. Biz açıkladığı karlar ve fiyat yılların dibine yakın diyerek aldık ama o günden beri güldürmedi. Endeks sıkıntılı,patron sıkıntılı , ülke gündemi sıkıntılı , ekonomik kriz git gide derinleşiyor. Elde satılacak dükkanlar var Ostim Prestij projesinin yarıya yakını duruyor,açılacak üniversite var ve bedelliden yeterli para gelmedi diye satılacak denilen gayrimenkuller var ama şirketten bir bedelli harici hiç haber gelmedi aylardır.
Kesinlikle Yatırım Tavsiyesi Değildir. Bu işi bilsem sürekli kaybetmem
2018'e Ostim'de nokta koyacağız.. hayırlısı..
Yer İmleri