Sayfa 71/258 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon
Arama sonucu : 2064 madde; 561 - 568 arası.

Konu: BRSAN - Borusan Mannesmann

1. Speğimiz ara sıra gaza yüklense iyi olacak, gaz kesince irtifa kaybediyoruz
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

2.  Alıntı Originally Posted by kartopu Yazıyı Oku
    Bank of Amerika, en çok alım yapanlar sıralamasında ikinci sıradaysa vardır bir bildikleri... Boşuna alım yapmazlar
    Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...

3. bryatın hareketlenmesini bekliyor hemen peşine takılacak gibi

4. bilanço olumsuz gelecek ki endekse hiçbir tepki vermiyor..

5.  Alıntı Originally Posted by mezedu Yazıyı Oku
    bilanço olumsuz gelecek ki endekse hiçbir tepki vermiyor..
    O kadar artış yapan çelik fiyatlarına karşın bilançonun olumsuz
    geleceğini sanmıyorum.Aynı baskıyı erbosan da yaptılar iki gündür
    bilançoyu gördük.Vardır bir bildikleri diye düşünüyorum.
    Yatırım tavsiyesi değildir...

6. Bilanço bugün gelir yönetim tatile çıkar haftaya kimse kalmaz arkadaşın ve bizim daha önce söylediğimiz gibi demir çelik fiyatları ve petrolleri yükseliş gibi bir çok etken nedeniyle çok güzel haberler gelmeye devam edecek

7. Borusan Holding'in sadece çelik grubunda faaliyeti var sanıyordum. Geçen gün internet'ten buzdolabı almıştım, eve getiren şirketin Borusan Lojistik olduğunu görünce çok şaşırdım. Meğer holding Çelik boru dışında Distribütörlük, Lojistik ve enerji alanında da faaliyet içindeymiş, yeni farkına vardım.

Sayfa 71/258 İlkİlk ... 2161697071727381121171 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •