Yarın olumlu bilanço gelirse spek ne yapacak?
Bir üst pazara çıkmak için başvuru ne zaman yapılacak?
Patronun hisse senedi alımı ne zaman başlayacak?
Beklenti çok icraat yok gerçekten bezdirdiler...
Bakalım daha ne kadar burada bekleyecek...
ne güveni arkadaşım...
bu adamların piyasada güveni kalmadığı için tedarikçileri sözleşmelerini feshetti, çeklerini icraya verdi,bankalar kredilerini çağırdı..
iki sene önce genel kuruldan hisse geri alımı yetkisi aldılar..hisse 30 kuruşa düştü,yatırımcılar kan ağlıyor hala geri alım yapmadı..
garanti yatırıma ortaklık görüşmesi için yetki verdi güya...iki senedir en ufak bir gelişme yok...
şirket batıyor. güya 200 milyon tl. babasının hayrına borç veriyor,ne tahsilatı var ne de faiz işletiliyor...
nescafe yi geçecek pazarda 2. olacak dedikleri cafe breno raflardan kalktı..
daha nesine güvenilecek bunların...
ümit hocam inan senden beter durumum..ama uğraşma bu kağıttan bir cacık olmayacak...
borç yapılandırdılar, icraları kaldırdılar da ne oldu...
doruka verdikleri ya da verdik diye göstewrdikleri paranın geri gelmesi bence mümkün değil..
aksi olsaydı zaten piyasa fiyatlar ve spk bunları yakın pazara almazdı...
Güven verseler cesaret bulup bizde firmaya son gücümüzle destek oluruz bir ses bir hayırlı haber aslında kendileri içinde nefes olur neden kağıt tekrar 2 lerde olmasın belki o zaman yeni hisse satışi ile firma finansal kaynakla ayağa kalkabilirde. Ama bu şekilde ölü taklidi ile ancak zaman kaybediyoruz. 10 milyon yönetim gideri nedir ya? Rezil bir yönetim var hangi hizmeti verdilerde gider yaziyolar.
Umudumu kaybetmem niye kaybedeyim. Adım Ümit zaten😀😀😀
Doruk gida alacağına dair yarın mantıklı bir izah gelmezse o zaman umut yok derim. 18 ay sabrettim bir kac ay daha beklerim...
Hisse çoğunluğu patronda daha 5 milyona yakın alacak 2018 Ağustos ayına kadar...
Tahvil borçlarını zamaninda ödedi farklı sektörlere yonelmeyecegini kim söyleyebilir...
Batmaya niyeti yok belli o zaman elbet başladığı yere dönecek.
Israrla yarin akşam beklensin diyorum ak koyun kara koyunu gorebilmek için.
Allah nasip ederse yarin bu saatlerde analizler yaparız ihtimalleri değerlendiririz. Dibini defalarca test ettik bundan cok daha kötü durumda şirketler bile yıl içinde % 100 ve hatta daha cok yapıyor bunun da bu yıl içinde 1 lira üstüne atacağına inancım tam...
Yazdıklarım beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
yazdıkların güzel ama şöyle bir sorun var diger şirketlerde batık ama atı alan Üsküdar'ı geçiyor örnek olarak przma ekiz gibi aklıma gelen bunlar ytd
Sent from my LG-D855 using hisse.net mobile app
Yer İmleri