Originally Posted by huzeyfe Tamamen taleple alakalı. Kime göre neye göre az? Yüzde 3 verdiğini kabul edersek 1000 liraya 30 lira verir. teşkkür ederim.
Talebimizi yaptık bekliyoruz. Bu sıkışık zamanda nasıl para bulupta girebildim kendime bazen şaşırıyorum.
Originally Posted by huzeyfe Tamamen taleple alakalı. Kime göre neye göre az? Yüzde 3 verdiğini kabul edersek 1000 liraya 30 lira verir. 1 milyona 8000 tl verir maksimum; iyimser bi rakam söylediniz
Originally Posted by marv 1 milyona 8000 tl verir maksimum; iyimser bi rakam söylediniz Örnek verdim ama siz de iyice öldürdünüz hocam. %0.8 çok düşük. Benim beklentim %2-3 arası gelmesi. Ben daha önceki arzlara göre oldukça yüksek bir meblağ bastım.
bence daha fazla verecek . bir tahminde bulunayim 1000 lot isteyene 250-300 lot gibi "yatırım tavsiyesi değildir"
Originally Posted by hayek bence daha fazla verecek . bir tahminde bulunayim 1000 lot isteyene 250-300 lot gibi "yatırım tavsiyesi değildir" Bu talep oransal dağıtım ne kadar çok olursa gelen lot da çok olur.
Originally Posted by hayek bence daha fazla verecek . bir tahminde bulunayim 1000 lot isteyene 250-300 lot gibi "yatırım tavsiyesi değildir" 1000 lota 8 lot gelir
Originally Posted by marv 1000 lota 8 lot gelir Ne gelirse razıyız pazartesi sonuçlar belli olur mu
Forum Rules
Yer İmleri