Sayfa 187/610 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon
Arama sonucu : 4880 madde; 1,489 - 1,496 arası.

Konu: OZKGY - Özak GYO A.Ş.

Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Buralardan kapanış yaparsa güzel olur, haftaya devamı gelir, dönerse de bizimdir.
    iş yatırım sürekli takoz koydu muhtemelen patrondur adam kağıdın gitmesini istemiyor..
    nasip....

1 milyon lot toplamış olsa bugün
    Tutar olarak 1 ev parası etmiyor...

Hadi 1 ev parası diyelim 1 daire ile yaklaşık 250 milyon piyasa değerini arttırabiliyor şirketin... neden çünkü yukarılarda gerçek ile şu an piyasa değeri arasında hala çok fark var..

Ne anlattım ben.. neyse öyle bir gerçek işte

Bir dost

Bankadan kazanan gelsin ucuz ucuz bizi alsın diyor olabilirler bizde kırmıyoruz..
     Alıntı Originally Posted by sertol Yazıyı Oku
    1 milyon lot toplamış olsa bugün
    Tutar olarak 1 ev parası etmiyor...

Hadi 1 ev parası diyelim 1 daire ile yaklaşık 250 milyon piyasa değerini arttırabiliyor şirketin... neden çünkü yukarılarda gerçek ile şu an piyasa değeri arasında hala çok fark var..

Ne anlattım ben.. neyse öyle bir gerçek işte

Bir dost
    SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    nasip....

4.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    iş yatırım sürekli takoz koydu muhtemelen patrondur adam kağıdın gitmesini istemiyor..
    Güzel kapanış oldu, haftaya daha da iyi olması dileğiyle.
    İyi tatiller herkese.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

5.  Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    ¹1nci murat paşa soylediklerine aaynen katılıyorum tek fark özak artik eski özak degil bundan sonraki işlemlerde birilerine mızrakın kaçma durumu var bunun onlarda farkinda artık... şuara ky biraz mal aldılar sevindirik oldular karar aşamasindayim heran ellerinden sevinçlerini alabilirim ...!

Alıntı Originally Posted by sakura Yazıyı Oku
    Bankadan kazanan gelsin ucuz ucuz bizi alsın diyor olabilirler bizde kırmıyoruz..

Sanırım kararını vermişsin..;-))

Aynı gün aynı kararı verdiğimize göre akıllı adamlarız vesselam..;-))

Bakalım satış kararımız da aynı seviyelerde olacak mı göreceğiz..!!

Bu arada elimdeki lotu %20 arttırma fırsatı verdiği için önce ASELSAN'a sonrada Ahmet beye teşekkür ediyorum..;-))

Yatırım tavsiyesi değildir..!!!

6. 8 in altında ucuz ucuz topluyordum , girdiniz devreye 8,50 tan alacağız mecburen artık benim zararımı kim verecek şimdi 🤣

7.  Alıntı Originally Posted by linux Yazıyı Oku
    8 in altında ucuz ucuz topluyordum , girdiniz devreye 8,50 tan alacağız mecburen artık benim zararımı kim verecek şimdi ��
    Senin sepetindeki lotların ortalaması biraz yükselir en fazla, o kadarına da razı ol kardeş..;-))

Ucuz ucuz toplarken bize komisyon verseydin şimdi zararını karşılardık..;-))

8.  Alıntı Originally Posted by 11.Muratblsk Yazıyı Oku
    Senin sepetindeki lotların ortalaması biraz yükselir en fazla, o kadarına da razı ol kardeş..;-))

Ucuz ucuz toplarken bize komisyon verseydin şimdi zararını karşılardık..;-))

Ucuz ucuz iyiydi ama sıkıntı yok her fiyattan alıcıyım , ucuz kalmakta ısrarcı olduğu zamanlarda ara sıra imza alışımı yapıyorum.
    Yıl sonuna kadar ucuz kalsın güzel bir nokta koyayım 🤣

Sayfa 187/610 İlkİlk ... 87137177185186187188189197237287 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •