Sayfa 540/540 İlkİlk ... 40440490530538539540
Arama sonucu : 4317 madde; 4,313 - 4,317 arası.

Konu: ZOREN - Zorlu Enerji

Vestel Çinli teknoloji devi Hisenseye ortak olmuş hisse -3 yemiş olaya bak

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Şimdi, Çinliler düşünsün😄

Darod enerji zoren bilancosunda kac milyon dolar gosteriliyordu. Bu satisla kar mi olustu, zarar mi? Yokmu bir ustad, bizi aydilatsin

Alıntı Originally Posted by boran Yazıyı Oku
    Darod enerji zoren bilancosunda kac milyon dolar gosteriliyordu. Bu satisla kar mi olustu, zarar mi? Yokmu bir ustad, bizi aydilatsin
    Selam,

Cepten buraya kopya yapıştır yapamadım ama;

2025/Mart dönem mali tabloların dipnotlar/iştirakler açıklamalarından, bahse konu iştirakin; “özkaynaklar yöntemiyle değerlenen yatırımlar” altında izlendiğini okudum.

2025/03 dönem bilançoda ilgili yere baktığım da ise kayıtlı olan değerin 2.969.888 (milyar) TL olduğunu gördüm.

Al-sat tut değildir

5.  Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Bos laf kardesim adam heryere burnunu sokuyor bugunde yine birilerine ortak olmus sarj altyapisi icin yalan . Belki kucucuk bir sirket atip duruyor

Beskide paylasti gecmisten iste yok kendi sondaj yapmis dogalgaz bulmus yok ceyhan boru hatti zoreninmis zoren yapmis . Yalan dolan hepsi .

Adami hayati bu karakteri bu . Wrenhouse ile avrupya sarj alt yapisi ust yapisi icin giriyor . Bugun vestelle avrupaya baska sirketle sarj altyapisina giriyor .

Aptal isleri cok fazla 3 5 aktarirsa burdan oraya yolunu buluyor iste

Sayfa 540/540 İlkİlk ... 40440490530538539540

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •