Sayfa 40/205 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon
Arama sonucu : 1635 madde; 313 - 320 arası.

Konu: DENIZ - Denizbank

1.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    soyledigim gibi sayın luikang anında sildi bosverin bunu zarar edersiniz
    tamam kardes eyvellah almadım zaten aynen oyun oynuyor zarar edicektik bos yere tesekkur ederim
    Kɑbul edilen bir yɑnlışlık, kɑzɑnılmış bir zɑferdir

2. Hisseyi makinaya baglamıslar herhalde 4,46 ,47,48 basıp duruyor...Makinaya bagladıklarına gore ya rahmetli olacak yada astronot ...YTD
    Ortalamalar bir yukarıda bir bakmısın ertesi gun hepsi asagıda kapasite meselesi...
    Gedik 350bin lotun üstüne cuma gunu hareket cekip 250bın lot daha almıs 4,80 e goturdu ındırdı tekrar goturdu demekki...Toplam 640 bin lotu varmıs haftabası...Dun ve bugun tursu yapılsın diye veriyor herhalde.
    Tursusunu yapacagız hele bir kavanoza kapak koyalım baglayıp yatıracagız kışın hava almasın diye.Yada vurkac tan obez olacagız.YTD

3. hnnn hnnnn nnnnnnn motor ısıtıyo kalkış için )) hadi bakalım bugün de kessen ne tatlı olur şu DEVRELERİ )) bak kardeşin DZGYO da tutunuyo yerinde ,,, bak yarın putin baba da geliyomuş ,,, yap bi hoşgeldin hediyesi )

ytd

4. 4.42 de 234 bin alım nasıl inanayım eyy Deniz 😁

5. denizbankta eskiden beri alıp satarım bikacgunku kademeleri daha once hic gormemistim hatta arkadasım sordu ona da soyledim haklı cıktık asagıya gidiyor spek mi degisti noldu bu hissede cozemedim tek bir kademeye cok yuklu alıs giriyorlar ama yukselmiyor kademe kademe asagıya gitmeye basladı 4.56 ustunde kalsaydı almayı dusunuyorum olmadı vazgectim ama ekranımda acık izliyorum bu yeni kademe anlayısını anlamaya calısıyorum
    yazdıklarım yatırım tavsiyesi degildir.

6. anladım sanırım deniz dyo dzgyo aynı aracı kurumun hareketleri var cunku kademelerde aynı sekilde yuklu lotlar aynı sekilde hareket var dzgyo ve dyo yu yukarı yaparken denizbankı asagıya yaptı

7.  Alıntı Originally Posted by taven Yazıyı Oku
    anladım sanırım deniz dyo dzgyo aynı aracı kurumun hareketleri var cunku kademelerde aynı sekilde yuklu lotlar aynı sekilde hareket var dzgyo ve dyo yu yukarı yaparken denizbankı asagıya yaptı
    üstat sanki 4,38-4,40 taban çalışması yapıp yukarı bi hareket çekebilir mi ? çünkü cuma günkü 4,85 hareketinde de 4,38-4,40 3,4 gün endeks düşşsse de aşağı vermemişti,,,, ne dersin ??? görüşlerin değerli

teşekkürler

8.  Alıntı Originally Posted by mozhetbyt Yazıyı Oku
    üstat sanki 4,38-4,40 taban çalışması yapıp yukarı bi hareket çekebilir mi ? çünkü cuma günkü 4,85 hareketinde de 4,38-4,40 3,4 gün endeks düşşsse de aşağı vermemişti,,,, ne dersin ??? görüşlerin değerli

teşekkürler
    3 gundur dedigim gibi dzgyo deniz dyo nun anlık 10 kademesini yan yana koydum kıyaslama yaptım anladımki aynı aracı kurum fiyatları olusturuyor tek kademede yuklu lotlar hepsinde olurken deniz asagıya verdi dyo ve dzgyo yukseltti evet buralar destegi teknik olarak burada tutunursa yukselmeye baslayacaktır ama endeks ne kadar izin verir bilmiyorum eskiden endekse ters orantılı bir hisseydi yani endeks duserken bu yukselirdi ama son bikac gundur endekse uydu buda dustu ....aslında ederi cok daha yuksek ama ilgisiz kalıyorlar bu hisseye buyuk fon sahipleri. bikac yıl once 12 tl seviyesini gordu bolundu falan uzun vade tekrar oraları gorecektir turkiye ekonomisi iyi oldukca kısa vade dzgyo ve dyodan cıkıp buna geri donermi o aracı kurum onu bilmek zor ama anladıgım 3 de aynı kisinin kontrolunde

Sayfa 40/205 İlkİlk ... 3038394041425090140 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •