Alıntı Originally Posted by BAŞKAN26 Yazıyı Oku
ayıp be arkadaş bu kadarda yalan olmaz ben senin başka yerlerde de böyle sallama yorumlarını gördüm şirket oldukça iyi para kazanıyor bu gerçek ama bunu ky'e yansıtmıyor alttan almak için böyle yapmanız size fayda vermez tabi bu yorumlar ile alan satan varsa onlara da bir sözüm yok karabek meşhur mardinliyi tiwitirdan bilmeyenler öğrensin #sanel yazın bakın
ben bu hissede beşlerden maliyetle bekleyenlerdenim . Yukardan satmadımki alttanda alma gibi bir niyetim olsun . bende senin burda hisse pazarladığını düşünüyorum . Ayrıca benim sanelden başka hiç bir yerde yazımda yok yalan konuşma . Sallama yorum yapan biri varsa oda sensin o mardinli nedir onun pararlamacımısın her seferinde bu adamdan bahsediyorsun . mardinli gelsin kendi yazsın buralarda şunu bilki sosyal paylaşımlarda yazanların hiç biri ky yatırımcı kazansın diye yazmıyor kendide nemalansın diye yazıyor . paralı tahta yapacak kadar gücü olan kimse buralarda yazmaz . şundan emin olki benim elimdeki hisse senin tahmininden çok fazla . Bedelli işine gelince hepimizin bildiği zafer denen adam bir defasında ağzından kaçırdı kağıt beşlerden 3.6 düştüğünde ben onun lafına inandığımdanda yazmadım senin çok hikaye var demene atıfta bulundum . ayrıca sen çok biliyorsunya açıkla bilelim bir yukarı bir aşağı yaparak altan alıp üsten satan bunca insan var bunun bedeli kimden çıkıyor . Tahta yapıcısında sanki neye verirsem o kar mantığı yokmu . sen bu son çıkışlardan sonra çıktın piyasaya . maliyetinde bizim kadar yok . Hisse her düşüşünde senin bir canın yanıyorsa her kademede benim on canım yanıyor . Ben teknik bilmem içimden geçeni yazıyorum bu hissede de tekniğin çalışacağına inanmıyorum . Paralı biri gelir alır götürür ne teknik dinler nede bilanço böyle hisseler . burda polemik yapmayıda sevmem . Tartışmak istiyorsan özelden yaz telefonunu konuşalım