ben bu hissede beşlerden maliyetle bekleyenlerdenim . Yukardan satmadımki alttanda alma gibi bir niyetim olsun . bende senin burda hisse pazarladığını düşünüyorum . Ayrıca benim sanelden başka hiç bir yerde yazımda yok yalan konuşma . Sallama yorum yapan biri varsa oda sensin o mardinli nedir onun pararlamacımısın her seferinde bu adamdan bahsediyorsun . mardinli gelsin kendi yazsın buralarda şunu bilki sosyal paylaşımlarda yazanların hiç biri ky yatırımcı kazansın diye yazmıyor kendide nemalansın diye yazıyor . paralı tahta yapacak kadar gücü olan kimse buralarda yazmaz . şundan emin olki benim elimdeki hisse senin tahmininden çok fazla . Bedelli işine gelince hepimizin bildiği zafer denen adam bir defasında ağzından kaçırdı kağıt beşlerden 3.6 düştüğünde ben onun lafına inandığımdanda yazmadım senin çok hikaye var demene atıfta bulundum . ayrıca sen çok biliyorsunya açıkla bilelim bir yukarı bir aşağı yaparak altan alıp üsten satan bunca insan var bunun bedeli kimden çıkıyor . Tahta yapıcısında sanki neye verirsem o kar mantığı yokmu . sen bu son çıkışlardan sonra çıktın piyasaya . maliyetinde bizim kadar yok . Hisse her düşüşünde senin bir canın yanıyorsa her kademede benim on canım yanıyor . Ben teknik bilmem içimden geçeni yazıyorum bu hissede de tekniğin çalışacağına inanmıyorum . Paralı biri gelir alır götürür ne teknik dinler nede bilanço böyle hisseler . burda polemik yapmayıda sevmem . Tartışmak istiyorsan özelden yaz telefonunu konuşalım
Yer İmleri