Alıntı Originally Posted by kaygan Yazıyı Oku
Biz o kumarı dün oynadık..ligin sondan 3.takımını kesin yener deyip fb aldık..aha işte hali ortada..bu futbolcular iddaa oynamıyosa bende hiçbişey bilmiyorum.bukadar berbat oynanmaz sahada yürünmez.art niyet yoksa ersun denen adam t.direktör falan değil.bukadar yalnış kadro.üstüne yalnış değişiklik.üstüne olmayacak yerlerde olmayacak adamları oynatma..yemin ederim futboldan anlamayan biri bile bu fbnin hali ne dedi bugün.çocuk bile ersundan daha iyi kadro kurar.
Sonuç yine bize giren girdi...%99 kazanacağı maçı.%1 ihtimali gerçekleştirip kaybetti.
Dün alan yapı 500.yatfin 400.credit 200 meri 200bin..ilk defa bj oç bizle beraber zarar etcek.
.
Hala maldalar biliyorum çünkü bu kadar kötü futbol ve inanılmaz fazla puan kayıplarına rağmen 17 üstü tutuyorlar. Çünkü nasılsa gsaray'ı yener, tspor fikstür zor diye şampiyonluk kesin gibi görüyorlardı. Son haftalara doğru da 30'lara götüreceklerdi buna eminim çünkü bir kağıt bu kadar dik tutulmaz bu puan kayıplarına rağmen..Düşünsene 3 haftada 8 puan kaybediyorsun..
Kaç olduğunun bir önemi yok cuma günü her türlü alacağım çünkü gsaray'ı yeneceğini düşünüyorum. Adamlar o maç ertesi coşkuyla temiz mal verecektir. Hatırla bjk maçı sonrasını burada yazmıştım. Bjk yenip 16 üstü çok temiz mal verdiler hemen 14 oldu sonra 1 ay devre arası o malları 14'lerden alıp 17 oldu..Ama artık sıkıştılar çünkü tutacak yerleri kalmadı. Fener'den cacık olmaz. Ersun dediğin adamın futbolla uzaktan yakından alakası yok.
Sen hatayı tspor'dan çıkmakla yaptın.