bikmisbroker babo 21/06/2004

Duhul
Jan 2004
İkamet
Istanbul ve Kanada
Yaş
64
Gönderi
11,395


Sene 1995 ya da 1996.Piyasada halen islem yapan YASAKLI spekulatorlerden bir tanesi o zaman T..ler menkul degerlerde ozel odasi var, ozel broker, ozel hat herseyi mevcut ve de tabii piyasada ondan girdigi kagitlar hakkinda TUYO bekleyen ve onun dedigi kagitlari MUSTERILERINE aldirtan ve bu islemlerden dolayida avantasini alan bir MURITLER grubu var..

Bu arkadaslar, Teknik Temel analizden anliyormus havasinda PIYASAYI okuyor havasinda alim satim yapan musterileri yonlendirip, SPEK babanin ekmegine YAG surmekle mesgul insanlar..Karsiliginda SPEK babanin islem yaptigi araci kurumda bu dealerlarin yakinlarinin adina hesaplar acilmis vaziyette, ve SPEK baba yaptigi Bazi karli islemleri bu hesaplara yazdiriyor, BOYLECE spek baba xyz tahtasinda isini bitirdigi zaman o tahtaya Bu anlasmali dealerlar marifeti ile cekilen yatirimcilar spek babanin mallarini EN OLMADIK FIYATLARDAN musterilerine aldiriyorlardi.

IGRENC bir oyundu ama yillarca bu oyunu izlemek zorunda kaldim ben..

TOKAT o kadar usulune uygun olarak atiliyorduki spekulatorun mallarini inanilmaz fiyatlardan alan vatandasin ISBAT edebilecegi hicbirsey yok!
Cunki TUYO yu veren de o TUYO ya gore kagit alanda oyunun kaidesini biliyorlardi..Genelde bu tip durumlarda terse gelen KY kafasina mal yemenin saskinligi ile mallarini SATAMAZ ve inanilmaz fiyatlardan aldigi mali uzunca bir zaman tasidiktan sonra OLDU fiyatina geri satar..

HIRSIZLIGIN BU BOYUTUNA HIC TESADUF ETTINIZ MI HAYATINIZIN HERHANGI BIR DONEMINDE?
ADILIGIN BU BOYUTUNA HIC TESADUF ETTINIZMI PEKI?
YA SEREFSIZLIGIN BU BOYUTUNA?

Benim uzuldugum ve bir turlu Kabullenemedigim bu tip senaryolarda spekulator lehine hareket eden serefsizlerdir.Ve bu insanlar evli coluk cocuk sahibi insanlar..
Evlerine goturdukleri ekmek ve kazandiklari paralar kanli/kirli paralardir, bogazlarindan gecmesi mumkun olamiyacak paralardir.

Bir sekilde AHI cikacaktir bu paranin!! Kendilerinden olmazsa cocuklarindan hemde!!

not;
Genelleme yapip butun broker ve dealerlari lekelememek lazim LUTFEN bu konuya dikkat edelim arkadaslar.ZATEN dogruyu konusan Broker ve dealer hemen belli olur merak etmeyin.