Herkese iyi akşamlar.Her zaman yazmıyorum ama mutlaka takip ediyorum.Çünkü hissemizde herşey gayet yolunda gidiyor.Hacimlerde hiçbir düşüş yok.Son hafta yaptığı atağın üzerine 2. çeyrek bilançosuna kadar yatay gidebilir ama bilanço açıklanma zamanı nadir kar edecekler arasına gireceğinden değeri daha da anlaşılıcaktır.

Fiyat tespiti açısından ismen ile karşılaştırılmasını doğru bulmuyorum çünkü ismen'in de aşırı iskontolu olduğunu düşünüyorum.Gerek piyasa değeri büyüklüğü ,yabancı oranı ve iş bankası iştiraki olması sebebiyle işmen gayet düşük çarpanlar ile fiyatlanıyor.Kendim uzun vadede hedef fiyat belirlemek için diğer aracı kurumların f/k oranlarına bakıyorum.

Son olarak burada yazdığım info müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmenin ardında info genel müdür yrd. Tuna bey benimle iletişime geçti ve sözleşme imzalarken video çekme konusunda yanlış anlaşılma için iletişim numaramı istedi.Benimle irtibata geçen cana yakın müşteri temsilcisinin ilk yazdığımdan daha cazip komisyon teklifleri üzerine info yatırımda hesap açtım.Artık akşam takip ettiğimiz hacim verilerinde minikte olsa benim de payım olucak artık