Alıntı Originally Posted by JoNaThAn Yazıyı Oku
O sosyal medya manyakları, malı çakan tahta yapıcıların bizzat kendileri. Veya çok yakın tetikçileri. Kimse de şunu demiyor, bu adam bu kağıdı, bu noktadan babasının hayrına önermiyor millete. Haberini nereden almış, nereden biliyor.. Kim, neden para kazandırsın sana, sen kimsin, önemin ne? Kimse sormuyor bu soruları kendisine. Süslü, büyülü sözlerle topluyorlar bütün ky denen ama aslında kumarbaz olan, kısa vadede para vurma amacı olan kitleyi, sonra aşağıya. Bir de bu kitle daha borsa çöküşleriyle karşılaşmadı.

Adese ile ilgili merak ettiğim detay şu; mağazaların demirbaşları devrediliyor. Ama mağazanın kendi mülkü Adese'nin değil, dimi? Çoğu kiralık o mağazaların? Sadece demirbaşlar devrediliyor.. Peki bir marketin demirbaşları ne kadar tutar? Adese market başına 100-200 bin lira para mı alır bu devirlerden, yoksa en azından birkaç milyonu bulur mu mağaza başına? Bu konuda fikri olan var mı? Hani bütün bedeller toptan açıklanacak deniyor ya, ondan merak ettim, açıklamaya değecek bedeller mi olacak diye.
Demirbaş satışlarından ciddi birşey çıkmaz.Raf veya stand yaptırırken korkunç paralara yaptırırsın lakin satmaya kalkarsan Demir hurda fiyatına satarsın.
Lakin marketleri sistemi üzerinde çalışır vaziyette devretseler en az günlük ciroX180+içindeki mal+demirbaşlar olarak devredersin..!
Umarım rafları boşaltıp ürünleri iade edip,demirbaş olarak satmıyorlardır..
Ya şube şube devretceksin..!
Ya il il şubeleri devredeceksin.!
Ya bölge bölge şubeleri devredeceksin.!
Ya da Türkiye genelindeki bütün şubeleri güçlü bir zincir markaya devredeceksin..

Ytd