https://medyascope.tv/2021/10/08/chp...kular-geliyor/

DMO yakın zamanda ihale açmış bu konu ile ilgili. Fakat benim şahsi kanaatim şu ki bu işi yapan 8-10 firma vardır ve ANGEN %90 üzeri ihracat çalışıyor. Devlet ihalelerinde fiyat baskısı çok yüksek olduğu için bu işi alacaklarını tahmin etmiyorum. Uygun fiyata devlete yakın bir firma alır gibime geliyor.

Ama şunu da düşünmek lazım, bu yeni zorunluluk piyasadaki toplam pastayı büyütecek. Bu da her halükarda avantajlı bir durum oluşmasını sağlar. Belki farklı ülkelerin de yakın zamanda benzer zorunlulukları olur.


 Alıntı Originally Posted by aokan1973 Yazıyı Oku
Haber: https://www.trthaber.com/haber/gunde...ak-632281.html

[email protected]

Yatırımcı ilişkileri - T.C. Sağlık bakanlığı SMA PCR taramaların başlaması hakkında


Merhabalar,

Sağlık bakanlığının ilgi açıklamasına göre Türkiye'de evlilik öncesinde tüm çiftlere ve yenidoğan bebeklere SMA taraması yapılması programı hayata geçiriliyor.

Tüik verilerine göre 2020 yılında 487 bin 270 çift (974540 kişi) evlendiğine, 1 milyon 112 bin 859 canlı doğum olduğuna göre PCR temelli SMA tarama pazarının küçümsenmeyecek bir potansiyel sunması olasıdır.

Şirketinizin sosyal sorumluluk ve paydaşlarına katkı sunması bağlamında bu alana yönelik bir girişiminin olup-olmayacağı hususunda Kamuyu Aydınlatma Platformu da dahil olmak üzere paydaşlarına bilgilendirmesi olur mu, bu konuda aydınlatılmam ricası ile çalışmalarınızda kolaylıklar dilerim.

En Derin Saygılarımla

..............................



Yarın gelen yanıtı paylaşacağım arkadaşlar. Bakalım bu konuda şirketin paydaşlarına değer katacak bir hamlesi olacak mı?