Alıntı Originally Posted by moza80 Yazıyı Oku
altın nasıl kazandırmamış? siz 10 yıllık yatırım yapıp unutmak istiyorsanız bes iyi bir tercih değil.yatırım yaptığınız fonları takip edip gerekli değişiklikleri gereken zamanda yapmazsanız verimli bir yatırım olmaz.

bugün altın iyidir yarın hisse senedi fonları coşar öbürgün döviz bazlı fonlarda hareket olur vs vs.al- unut beste çok riskli işiniz şansa kalır
10 yıllık yatırım için bes iyi tercih değilmi? kardeş besin ana kurulma amacı uzun vadeli yatırım: ) adam sana boşuna mı 10 yıldan önce çekersen devlet katkısını azaltırım diyor? adını niye emeklilik koymuşlar sanıyorsun? kısa vadeli yatırım yapacaksan her gün takip edeceksen tefasın normal fonları ne güne duruyor? adam altına bağla gitsin deyince o yüzden kızdım zaten, altını maden çıkarma maliyeti dip seviye 1500 usd görürsen alırsın daha aşağı gidemeyeceği için, 2000 usd gördümü satarsın karı cebe koyarsın. onun da yeri yılda 12 değişim hakkı tanıyan bes değil kesinlikle. 10 yıl sonra borsanın 2500 puanda kalma olasılığı yoktur ama 10 yıl sonra altının 1500 usd olma olasılığı gayet de vardır. petrolun 2008 yılı fiyatı 150 dolar. emtia yönsüzdür, borsanın arkasında kar yapan şirketler vardır belli bir zamanda yükselmeye mecburdur. onun için 10 yılda en iyi performans sağlayan agresif değişken ve karma allianz fonlarında ısrar ettim adamlara.