Alıntı Originally Posted by suheyl Yazıyı Oku
https://www.ntv.com.tr/ntvpara/spkda...s0yAYCn_ToMuPA

Yukarıda linkte yazanlardan defalarca bahsettim bu forumda. Şimdi kimin düşürdüğünü hala çözemiyor musunuz Sn Yavuzhan.. 15 gündür düşen borsa da tüm şirketlerde aynı durumda değil mi..?

Ali Babacan gibi İHA SİHA yı soruşturacağız, hatta hatta hakkından geleceğiz diyebilecek kadar kendini kaybetmiş yukarıdaki bankanın uşağı,EU nun uslu talebesi bir Fetö borazancısı mı gelip de Aselsan ı yönetiminden kurtaracak öyle mi ?

Haksızlık oluyor ama..
Azizim diğerleri zaten üçe beşe ona katlamıştı, üstelik ASELSAN ayarındaki şirketlerin çoğu iyi temettü daha çok bedelsiz ve geri alım yaptı. ASELSANın fiyatlaması anormal ve sebepleri de tamamen yönetimsel dolayısıyla hükümetle alakalı. Seçimde fikrimi oyumu değiştirecek kadar.
SPK yeni mi gördü jp morganı . Halka arzlarda, depremde, SPK zaten sınıfta kaldı bşr çok konuda.
Önyargı ile değil malesef diyerek konuşuyorum hala. Şu an iktidara çok fazla paracı sülük dadandı. ASELSAN kırklı fiyatta. Keşke ASELSAN yerine baykarı açsalardı bırsyaa sonra aselanu yancı yapsalar dı. Kimse birşey demezdi ama açmazlar. Ne zaman devletteki avantajları biter işte o zaman açarlar baykarı borsaya. Niyet kötü ama herkes burada benim niyetim kötü sanıyor. Fetöye karşı çıkarken de herkes bana böyle derdi. Hiç bir şey değişmiyor sadece isimler değişiyor hayatta.
Kaldı 8 gün, aselsandaki değişim için bana göre iktidar değişimi şart. Ha gelenlerde zaman sonra kendi özellerini yaratırlar mutlaka ama sonra onlarda defolup giderler mutlaka.