Alıntı Originally Posted by propolis Yazıyı Oku
ne dedisek o.derviş geldiğinde kaos ve güvensizlik o an bitti .bir anda herşey bahar oldu .şimdi bu mücizeeeee ekip geldi işbaşı yaptı 1 yadır tuik rakamlarıeşliğinde bir şeyler yapıyor ne yapıyor kimse anlayamıyor.güven sağlamış değiller hala.sayın maliye Bakanımız babacanın geliştirdiği ve sonra teslim ettiği sistemin o dönem kaymağını yemiştiki asıl başarı derviş ve onun uygulayıcısı olan babancandı .şimdi bakıyoruz güven ortamı yok hala sağlanmış değikl .ve tuik rakamlarıyla yön veren bir mücize ekip tuikde mücize zaten pahalılık var enflasyon düşüyo dünyada tek .biizm yeni ekip bu sistemi sevdi .tuikin rakamlarıyla zamma devam .güven önemli çok öenmli nebatiyi arar olduk 1 ayda.
Size katılmıyorum şöyleki;

Cumhuriyetin kazanımları olan sosyal ve halkçı devlet ilkesinin getirdiği "kamu iktisadi girişimleri", Emperiyal ağaların memuru olarak görevlendirilerek gelen Derviş'in Sat politikası ile başlayıp ilk AKP döneminin devam ettirip kaymağını yediği dönemlerdi.
Özetle satacak bişey kalmadı. En basit hesapla bile 20 yıllık iktidar çaldıklarını geri getirseler gene kurtaramazlar, çünkü bu kez çöküntü milletin piskolojisinede yansıdı.

Ben umutlu değilim, dört değil kuşatma ondört koldan, Türkiye Cumhuriyeti olarak uzatmaları oynuyoruz hepsi bu.