-
Sayın cesar ;
umarım siz ve sayın hayri71 temettü portföyünüzü yayınlamaya devam edersiniz, ama okuyucuların bu bilgileri YATIRIM KARARLARINDA KULLANMAMALARI DA ÇOK ÖNEMLİ. Sonuçta sistem bir şekilde test edilmeli, fakat bunun UZUN VADELİ BİR YATIRIM TARZI OLDUĞUNU UNUTMADAN : Daha önceleri 2000 zirvesinde başlayanlar 5 yıl, 2007 zirvesinde başlayanlar yaklaşık 3 yıl bir getiri görememişlerdi unutmayın. Belki bu zamanlar da böyle bir dönemdir kim bilir? Bu nedenle her fırsatta DİSİPLİN, SABIR VE İYİMSERLİK vurgusu yapmaya çalışıyorum. Eğer gereken sabrı, disiplini gösterebilirsek kazançlı çıkacağımızdan kuşkum yok.
"Kısa vadede borsa sıçtı" demişsiniz ; acaba hangi yatırımcı "tipi" bu piyasada ekrana bakma gereği hissetmiyordur dersiniz ? Bu bile sistemi "özümseyenler" için büyük bir ARTI sayılmaz mı?
TV-REPAİNT konusunda tecrübelerim yazılanlardan "farklı". Benim tecrübeme karşılık karşıt görüşlü arkadaşların teknik analiz-robot yazma temelli, bana göre teorik, argümanları var. Benim elimdeki örnek sayım 12 gibi az bir sayı olduğundan bir şey yazarken dikkat etmeye çalışıyorum, ama sayı 40'a yaklaştıkça daha net konuşabileceğim. Şimdilik TV yatırımında en çok UYARI AMAÇLI yazı yazan arkadaşın temettüye İNANMAMASI DA hoş bir ironi... Azıcık düşünülse olay çok net aslında, ben değişik defalar yazdım en azından ; ama sanırım yazılanlar kafalardaki düşüncelere uymayınca görmezden geliniyor ; çünkü başka türlü cevap olarak yazılan çoğu iletinin yazılmaması gerekirdi. Beyin böyle çalışıyor maalesef. Zamanla beynin nasıl çalıştığı ve önemli zaafları öğrenildikçe bu yazılanların çoğu daha doğru değerlendirilecektir diye düşünüyorum.
Topiği bugünkü aklımla açacak olsaydım linkteki gibi TV İÇERMEYEN bir formülle başlar TV'ni kendime saklardım : http://www.hisse.net/topluluk/showth...t=10089&page=2
Bol kazançlar dilerim..
Son düzenleme : DRİZM; 09-10-2017 saat: 18:42.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri