Sayfa 96/346 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon
Arama sonucu : 2761 madde; 761 - 768 arası.

Konu: SAMAT - Saray Matbaacılık

1. 10 gündür zarar bahanesiyle milletten topladılar malı, finans ve gedikten işlem yapanları spk ya şikayet etmek gerekiyor.yaklşık 750 bin lot topladılar.zaten şirketin eti ne budu ne.

2. Hiçbirşey olmaz prizma iyi kar açıkladı 7 iş gününde 6gün düşüş yaptı. Haramzade bu pislikler

3.  Alıntı Originally Posted by DRJEKYLL Yazıyı Oku
    Tam tahmin ettiğimiz gibi geldi bilanço.Büyük zarar açıklayıp ucuzdan mal alma derdindeler bence.bilançoyu sahipleri benim kadar okumamıştır. 26 sayfada Maddi ve Maddi Olmayan Duran Varlıkların Alımından Kaynaklanan
    Nakit Çıkışları (3.778.957) görünüyor. yani aldıklarını zarar olarak göstermişler. Neredeyse kar açıklayacaklarmış ama satış baskısı oluşturmak için zarar açıklamışlar gibi geldi bana...
    10 gün önce ki tespit.

4. bu gelir tablosu ile bu işte bi oyun olduğu belli lakin küçük yatırımcıya fayda edermi bilinmez...

5. 9 aylıkta ilk defa kar yazması umut verici...yılsonu bilançosu için umut arttı bence...

Alıntı Originally Posted by Seyitmehmet006 Yazıyı Oku
    bu gelir tablosu ile bu işte bi oyun olduğu belli lakin küçük yatırımcıya fayda edermi bilinmez...

6. Amcalara yetmemiş bu kadar toplamak, hala kasıyorlar...

7. Dün gece yazdım. Bu ********ler den boşyere birşey beklemeyin. Pisliğin önde gideni bunlar

8. Spk ya küfür edesim var. Banlıyorlar beni

Sayfa 96/346 İlkİlk ... 46869495969798106146196 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •