Sayfa 37/814 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon
Arama sonucu : 6507 madde; 289 - 296 arası.

Konu: TRNSK - Transtürk Hold.

1.  Alıntı Originally Posted by airforce1 Yazıyı Oku
    Dünkü bilançoda panik yapılacak ve beklenilmeyen hicbir durum yokken bugün gerçekleşen paniği kim yapıp spegin ekmeğine yağ sürüyorsa ona diyorum dostum
    Neyse satan satsın satanin malını alan alsinda isimize gücümuze bakalim ben şahsen bunları yemem yiyen varsa afiyet olsun şahsi düşüncelerim olup asla yatırım tavsiyesi değildir...
    Anladım.Benimde niyetim beklemek.Paraya ihtacım olmadığı sürece burdayım.

2. Arkadaşlar panik yapacak bir durum yok satış yapan benim acil paraya ihtiyacım olduğu için mecburen satıyorum yaklaşık 10 gündür ciddi anlamda paraya sıkıştım eşten dostan istedik ama kimseden bişey bulamadık ben buraya arabamı satıp girdim inanın 5-6 aydır tek kuruş kar etmeden kağıttan çıkmak zorundayım hepiniz hakkınızı helal edin nakite sıkışmasam inanın filmin sonuna kadar beklerdim şahşi görüşüm kimseyi etkilemek istemem ytd

3. ne yaparlarsa yapsınlar ama kafamda ki fiyat gelmeden satmam aksine param oldukça alıyorum. zaten maliyeti baya bir düşürdüm 1.00 den 0,40 altına indirdim. kottan atılıp paramın hiç olmasını göze aldım. kottan atılmayı göze alanlar şimdi neden daha çok panikliyorlar onu da anlamadım.gerekirse 1 yıl daha beklerim. airforce 1 yorumlarından dolayı teşekkür ederim.

4.  Alıntı Originally Posted by acemibrscı Yazıyı Oku
    ne yaparlarsa yapsınlar ama kafamda ki fiyat gelmeden satmam aksine param oldukça alıyorum. Zaten maliyeti baya bir düşürdüm 1.00 den 0,40 altına indirdim. Kottan atılıp paramın hiç olmasını göze aldım. Kottan atılmayı göze alanlar şimdi neden daha çok panikliyorlar onu da anlamadım.gerekirse 1 yıl daha beklerim. Airforce 1 yorumlarından dolayı teşekkür ederim.
    keşke imkanım olsada bende beklesem senin gibi airforce anlattım 10-15 gün önce satmak zorunda olduğumu bunun bilançoyla felan alakası yok sadece imkan meselesi ytd

5. şunuda söyleyim burda satma bana şu fiyattan virman yap diyen varsa onuda yaparım en azından tahtada satmamış olurum

6. hakkında hayırlısı olsun inş zararını başka şekilde kurtarırsın.

7.  Alıntı Originally Posted by acemibrscı Yazıyı Oku
    hakkında hayırlısı olsun inş zararını başka şekilde kurtarırsın.
    eyvallah kardeş artık borsa işi yok daha doğrusu borsaya yatıracak para yok ytd

8.  Alıntı Originally Posted by jerkeom Yazıyı Oku
    eyvallah kardeş artık borsa işi yok daha doğrusu borsaya yatıracak para yok ytd
    Hayırlı olsun. 30 Kasımdan önce de satmıştın hatırladığım kadarıyla sonra tekrar gelmiştin.
    Nasipse gelir çinden yemenden, nasip değilse ne gelir elden.

Sayfa 37/814 İlkİlk ... 2735363738394787137537 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •