haahah kazıkçı hastane, o kadar kazığa rağmen belini doğrultamamış. Daha beter olsunlar. Milletin ahını alırlarsa olacağı budur. 150 liralık tahlile 500 lira alan hastane...
haahah kazıkçı hastane, o kadar kazığa rağmen belini doğrultamamış. Daha beter olsunlar. Milletin ahını alırlarsa olacağı budur. 150 liralık tahlile 500 lira alan hastane...
İş bankasında hesabım var talimat versem alırlarmı?
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Valla ben MP ye gidiyorum eşim hamile çalıştığım yerle anlaşması olduğu için mecbur gidiyorum ama öyle böyle opmuyorlar insanları bir muayene 260 TL 5 dakka sürüyor topu topu pahalı olmasının sebebi gösterişe önem vermeleri hizmet kalitesi olarak çoğu hastaneden fazlası yok maalesef
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şirket hep zarar ediyor. Zarar eden şirkete ortak olmak isteyen keriz varsa buyursun![]()
Bu kağıtta köyü yola (speğin eline) düştü desenize....![]()
Yazdıklarımı ve/veya çizdiklerimi Sermaye Piyasası Kanunu (SPK) 101., 103., 104., 106., 107., 110. maddeleri kapsamında tavsiye niteliği taşımamaktadır. Dolayısıyla yazdıklarım ve/veya çizdiklerim, eklediklerim AL//TUT/SAT olarak değerlendirmeyin, burada verdiğim bilgiler yatırım tavsiyesi değildir.
Sayın üyeler şurada bi anket var. Katılım sağlayabilirseniz sevinirim...
Forum kurallarına aykırı ise silecek arkadaşa zahmet verdiğim için kusura bakmasın.
https://goo.gl/forms/nEITEtEVsluHMz382
SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halka arz öncesi durum:
mpark1.jpg
Halka arz sonrası tahmini durum: (ben 26 liradan arz olur diye tahmin ettim)
mpark2.PNG
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
DD=0,45 tl Fiyat=26 tl olursa PD/DD=57,77 olur değil mi? Bu nasıl bir orandır yahu ??
Hüseyin Bozkurt 2007 cirosunun 700 milyon tl olduğunu söylemiş.
Tahmini PD=5.238 milyon ise cirosunun 7,5 katı ohaaaa diyorum yani.
Üstelik 85 milyon da zarar yapmış. Bir kez daha ohaaaa.
Normalde bu fiyatlarla kimseye satamayacaklarına göre ne gibi katakülli içindeler acaba ?
Yer İmleri