Artan

15,86 9.99 18:10
136,50 9.99 18:10
13,56 9.98 18:10
29,38 9.96 18:10
55,75 9.96 18:10
Artan Hisseler

Azalan

113,50 -9.99 18:10
36,06 -9.99 18:10
186,80 -9.98 18:10
253,50 -9.95 18:10
580,00 -9.66 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

11.548.192.361,10 18:10
11.434.325.772,56 18:10
10.432.490.576,58 18:10
8.841.301.680,52 18:10
6.814.036.599,75 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 181/1032 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon
Arama sonucu : 8252 madde; 1,441 - 1,448 arası.

Konu: HALK Cafe - I

1.  Alıntı Originally Posted by pilavli Yazıyı Oku
    Geçen ve önceki hafta tahminlerimi güncelleyeyim. Tam önerdiğim şekilde V tipi dip yapıyoruz gibi görünüyor, bozmazlarsa da birkaç gün daha çıkışa devam edip 8.5-9 arasına gelirse tutturmuş sayarım kendimi ona göre

Kasımdaki 8.65 dibinden dönüşüne çok benziyor içinde bulunduğumuz hareket. Çarşamba günkü davanın uğruna çıkışa devam edip güzel bir dip oluşumu yapılır diye umuyorum. Böylece tüm düşüş unutturulur, ne kadar ky varsa umutla dolar hisseye hücum eder.
    Kendi adıma ise zerre heyecanlanmadım, 0.98 kredinin bedeli ve bozulmaya başlayan bilanço unutulmamalı. Şimdi işine gelmedi ama ilk fırsatta bunlar da fiyata yansır. Hedef fiyatımı düşüreceğim muhtemelen, uzun vadede hisse cazip değil, şu anki ucuzluğu geçince daha karlı başka şirketlere, en azından özel bankalara kaymak lazım.
    Seçime yaklaştıkça gerilim artacaktır, güncel anket sonuçları da gelsin, CB seçiminin ikinci tura kalması, CB ve meclis çoğunluğunun ayrı partilerden olması gibi senaryolar güçlenirse borsa dayak yer. Bunu da akılda tutalım.

Her şey bir yana bugünkü %5 iyiydi, biraz merhem oldu yaralara, yarın da devam etsin.
    Herkese iyi kazançlar..
    Çok güzel bir yorum olmuş, sayın pilavlı. Umarım ceza çıkmaz yada çok az bir ceza çıkar ve ülke için bankacılık ve Bist için bir kabusa ve baskıya sebeb olan ülkenin dış ilişkileri dahil tüm ekonomiyi etkileyen bu büyük sıkıntı nihayete erer. Ben de değerleri ve beklentileri çok iyi olan Yapı Krediye geçtim sayılır portföyü . Şöyle düşündüm. Halktaki bu baskının ilk rövanşı biterse Halkla birlikte tüm bankacılık sektörünü betesına göre etkileyecektir. Çok az bir kısmı kaldı. Halk cafeyi açıp , TH. ve arkadaşlar bugün ne yazdı diye de bakmadan geçemiyorum. Selamlar.
    Son düzenleme : Ayan; 14-05-2018 saat: 22:21. Sebep: ek

2.  Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Bilinen bir gercek HA davasi var ve ondan cikar saglamak icin atraksiyona basladilar. Biz de nemalanalim.
    Evet tamamen bundan ibaret bugünkü olay.
    Temel teknik analizle ilgisi yok.
    Dava-ceza işini kullanarak hisseyi oyuncak ettiler.
    Şu nisan başından beri iniş çıkışlara baksanız koskoca BIST30 hissesi değil de üç kuruşluk spek kağıdı dersiniz. Bir aşağı bir yukarı keyifleri ne yöne isterse o tarafa vurup duruyorlar. Biz de şurda hesap kitap yapıp para kazanmaya çalışıyoruz.

Soru : ABD ile Halkbank’a ceza konusunda görüşmeler yürütülüyor mu? Ceza verilirse ödeyecek misiniz?

Cumhurbaskani : Şu anda tabii Halkbank’a çok büyük bir haksızlık yapılıyor. Özellikle Hakan Atilla herhangi bir suçlu değil. Hakan Atilla sürekli Amerika’ya gidip gelen, son altıncı gidişinde ise herhangi bir suç ortada yokken alıkonulan, gözaltına alınan bir arkadaşımız. Böyle adaletsizlik olamaz. Ve şu anda da ne yazık ki orada gözaltında, tutuklu ve tutuklu olarak da şu anda akıbetini bekliyor. Mahkemeler farklı bir şekilde şu anda devam ediyor ve buradan çıkacak netice nedir bilemiyorum. Bir yargı süreci var. Bir yargı süreci içerisinde de özellikle Halkbank’ımızın avukatları bunları takip ediyor. Temenni ederim ki Türkiye-ABD ilişkilerini tamamiyle yerle yeksan etmeyecek bir netice çıkar.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Soru : Adaletsizlik olduğunu belirtiyorsunuz. Adaletsizlik olduğunu düşünüyorsanız ülke olarak cezayı ödeyecek misiniz?

Cumhurbaskani : Tabii şu anda netice ortaya çıkmadan bir şey söylemek yanlış olur. Yani neticeyi bir görelim. Ama bizim buradaki şeyimiz şudur, Hakan Atilla kesinlikle suçsuzdur. Dolayısıyla biz onun beraatini bekliyoruz. Çünkü ortada bir suç yok ki. Söyleyebildikleri, isnat edebildikleri bir suç yok ki... Böyle bir insana suç isnat etmek bir defa kabul edilebilecek birşey değildir. Kaldı ki Hakan Atilla eğer suçlu olarak ilan edilecek olursa bu bir defa Türkiye Cumhuriyeti devletini adeta suçlu olarak ilan etmek anlamına gelir.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Soru : Eğer suçlu ilan edilirse Türkiye devleti cezayı ödemeye hazırlıklı mı?

Cumhurbaskani : Şu anda tabii çıkacak neticeyi görmeden bişey söylemek mümkün değil. Önce netice çıksın, netice çıktıktan sonra tabii ki kanunlar neyi gerektiriyorsa onun gereğini de bankamız yapacaktır

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Soru : Adaletsizlik olduğunu belirtiyorsunuz. Adaletsizlik olduğunu düşünüyorsanız ülke olarak cezayı ödeyecek misiniz?

Cumhurbaskani : Tabii şu anda netice ortaya çıkmadan bir şey söylemek yanlış olur. Yani neticeyi bir görelim. Ama bizim buradaki şeyimiz şudur, Hakan Atilla kesinlikle suçsuzdur. Dolayısıyla biz onun beraatini bekliyoruz. Çünkü ortada bir suç yok ki. Söyleyebildikleri, isnat edebildikleri bir suç yok ki... Böyle bir insana suç isnat etmek bir defa kabul edilebilecek birşey değildir. Kaldı ki Hakan Atilla eğer suçlu olarak ilan edilecek olursa bu bir defa Türkiye Cumhuriyeti devletini adeta suçlu olarak ilan etmek anlamına gelir.

işte bu ya ,TÜRK MİLLETİNİN cumhurbaşkanından beklediği milli duruş ve tavır budur.yıllardır niye bekledin bu duruşu kamu oyuyla paylaşmak için?

7. ...Hisse dusmeden dolar bazinda diblemek bu olsa gerek...
    ...Biraz zaman geçsin herşeyi unutacaksın; biraz zaman geçsin herşey seni unutacaK...(Bendememişmiydim çabası beyhude, bilmedigini bilmek bakİ)...YAZILANLAR YORUMDUR TAVSİYEM OLAMAZ...

8. Bu ne arkadas rezalet resmen!! A1 Capital denen luzumsuz kurum aciga satmaktan baska bi halt bilmiyor!!!

kademe.jpg

Sayfa 181/1032 İlkİlk ... 81131171179180181182183191231281681 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •