Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
bunlar fetöyü yok etti ya, bilmem kaç kişi hapse attılar, türkiye de bir mevduat bankasına zorla çöküp vatandaşın tasarruflarını gasp ettiler vs.. BUNLAR ONLARA İNANILMAZ GÜVEN VERDİ, HERŞEYİ BAŞARABİLECEKLERİNİ DÜŞÜNÜYORLAR tabi kitapların da "hak-hukuk" vs yok..
GÜÇLERİNİN SINIRLARINI ZORLUYORLAR, ABD YE DE KAFA TUTARIZ DİYORLAR. AMA BU İŞ VATANDAŞIN MEVDUAT BANKASINDAKİ TASARRUFUNU GASP ETMEYE BENZEMEZ.. KÜRESEL KAPİTALİST SİSTEM CANINA OKUR SENİN.
zira senden akıllı, bilgililer, sen kötüsün, kapitalist sistem de kötü, ama senden farkları var.
senin yönetim olarak yapabileceğin tek şey, garibanların cebindeki 3 kuruşu gasp etmek, senin öten yok, cürümün kadar yer yakarsın.. abd ye kafa tutamazsın.
Yer İmleri