öncelikle merhaba düşer çıkar orasını bilemem ama ufak birşey de ben eklemek isterim. eğer bu mantıkla düşünürseniz çok büyük yanılırsınız. bende o zaman size şunu derim. bu adam 6 lirada tüm iyi haberleri sıraladı. yok tanıtekle ortak olucaz, yok afganistan havalimanı ihalesi, yok bilmem ne falan 6 lirada satabildiğini sattı. kaldıki halka arz fiyatı 3.2 olması demek bir hisseye o kadar para koyarak kurdu demek değil. 1 tl nominal değer olarak hesaplayın. şuan belkide önceki sattıklarından atıyorum 6 liralarda 5 milyon adet satmış olsa neredeyse şirketin parasını çıkarıyor. bundan sonraki sattığı her hisse zaten kar adamın cebine giriyor direk. isterse 2 liradan satsın. isterse gitsin 10 kuruştan satsın. safi kar.
tekrar tekrar belirteyim. iner çıkar artık karışmıyorum. son birkaç sayfadır bilgim dahilinde şirketin ne durumda olduğu kendimce anlattım. isteyen kulak asar isteyen hisseyi alır. sonuçta para sizin, seçim sizin. benim ki ufak bir uyarı. ister deli saçması deyin geçin.
herkese bol kazançlar dilerim.
"O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997
Yer İmleri