Reha GAYA, o kadar sarışına basmasına rağmen, dipçik gibim ayakta!
Alemlerin kralı, sarışınnarın tek hamisi, Irakı Sofrasının yegane patronu deye, boşuna dememişler ona!![]()
Reha GAYA, o kadar sarışına basmasına rağmen, dipçik gibim ayakta!
Alemlerin kralı, sarışınnarın tek hamisi, Irakı Sofrasının yegane patronu deye, boşuna dememişler ona!![]()
İyi pazarlar![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
CNN Türk evlilik programlari yasaklanmadi dedi..
KHK çıkarılıyor ama net ifadeler olmadığından konu ikiye bölünmüş durumda.. Bir hukukçu yasaklandı diyor diğer hukukçu yasaklanmadi .. Galiba yasaklanmamış olarak yarın tvye çıkacaklar.. ama dünden paylaştım o yazılan ifade evlilik programlarını yasaklar nitelikte..![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
yarın tatil bu akşamı iyi değerlendireyim.![]()
Değerli arkadaşlar, takım vb. tutar gibi pozisyon tutup bazı hoş olmayan sözlere mazur kalmak beni kırıyor. Benim kırdığım da olduysa şimdiden özür dilerim. Artık yazmayacağım. Selamlar, saygılar.
Günün geri kalanına yazık değil mi peki
Afiyet olsun Sofra.
Her şey sudan meydana gelmiştir.
Thales
Biz atölye köşelerinde sarışın sallayacağız deye belimiz kopsun, bunnarın keyifleri keka!![]()
Yer İmleri