Sayfa 137/466 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon
Arama sonucu : 3727 madde; 1,089 - 1,096 arası.

Konu: MNDTR - Mondi Turkey Kağıt ve Ambalaj Sanayi A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Bloklandınız... boş beleş yazı ve manipülasyon sebebiyle...

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
    sadece kaybeden sensin işine bak.
    ytd.

2.  Alıntı Originally Posted by DahaFazlaOlmaz Yazıyı Oku
    Bloklandınız... boş beleş yazı ve manipülasyon sebebiyle...

Yav Allah aşkına dolu yazı verde bizde aydınlanalım lütfen.

3. genel kuruldan haber var mı :-)

iyi haberler bekliyoruz ..

4. Ne oldu bedelli çıktımı,bedellici arkadaşlar

5. Bak bak tepkisiz,soluksuz düşüyor, maşallah

6. Talimat almışlar fiyatı şuraya indirin diye,nerde patron alsaya,1,8_1.9 larda aliyorda simdi neyi bekliyor istedgi fiyata getirmelerinimi,çok adiler çokkk

7.  Alıntı Originally Posted by Payrıt Yazıyı Oku
    Sayın Hissedaşım, ben de katılamayacağım malum çalışıyoruz. Sizden ricam var arkadaşınıza iletirseniz çok sevineceğim, hatta kim katılırsa toplantıya rica ediyorum şunu sorun:

Şirketin kanunu niteliğinde olan esas sözleşmesinde 27nci madde Karın dağıtılması altında e) bendinde (aşağıda paylaşıyorum) vergiler düşüldükten sonra ve geçmiş yıl zararı olmadığı müddetçe şirketin hiçbir mazeret göstermeden (ekonomik konjektür vb) 1. Temettüyü dağıtması gerekiyor. Buna rağmen şirket neden karı ertesi yıla aktarmaya çalışarak kendi esas sözleşmesine aykırı davranmaya çalışıyor?

Madde: 27 � KARIN DAĞITILMASI (*15.05.2013 tarihli 2012 yılı Olağan Genel Kurul�da değiştirilen şeklidir.*)

Şirketin genel giderleri ile muhtelif amortisman gibi şirketçe ödenmesi ve ayrılması zorunlu olan meblağlar ile Şirket tüzel kişiliği tarafından ödenmesi zorunlu vergiler hesap senesi sonunda tespit olunan gelirlerden düşüldükten sonra geriye kalan ve yıllık bilançoda görülen dönem kârı, varsa geçmiş yıl zararlarının düşülmesinden sonra sırası ile aşağıda gösterilen şekilde tevzi olunur:
    e) Kanun hükmü ile ayrılması gereken yedek akçeler ayrılmadıkça, esas sözleşmede pay sahipleri için belirlenen kâr payı ve nakden ve/veya hisse senedi biçiminde dağıtılmadıkça; başka yedek akçe ayrılmasına, ertesi yıla kâr aktarılmasına ve kâr payı dağıtımında, yönetim kurulu üyeleri ile memur, müstahdem ve işçilere, çeşitli amaçlarla kurulmuş olan vakıflara ve bu gibi kişi ve/veya kurumlara kâr payı dağıtılmasına karar verilemez.

Lütfen bunu sorun, ben ve eminim benim gibi başka arkadaşlar bu sözleşmeyi okuyup bu şartlara göre değerlendirme yaparak hisseyi satın aldık, bir şirket o yıl için geçerli kurallarını yıl hesap kapanışı sırasında değiştiremez, değiştirirse bu karar sonraki mali yıl için geçerli olmalıdır çünkü geçmişte alım yapmış yatırımcı o anki mevcut sözleşmeyi baz alarak yatırım yapar.

Temettümüzü dağıtsın bu ********ler geberttiler hisseyi.
    Arkadaşım kayıtlara geçirmiş senin isteğini.

Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

Kar dagitimi, bedelli-bedelsiz hiçbir şey yok. Maşallah küçük yatırımcı bayağı ilgi göstermiş toplantıya. 2 kişi katıldı birisi de elektronik ortamdan.

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 137/466 İlkİlk ... 3787127135136137138139147187237 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •