Originally Posted by admustafa Cezası bitmeden bir post attı. Sonra cevap geldi websterin postu ve cevap silindi Bugün 20.54'te buralardaymış. Ama avatarı da silinmiş. Kendine verdiği cezayı abarttı bence
Originally Posted by myfinans Bugün 20.54'te buralardaymış. Ama avatarı da silinmiş. Kendine verdiği cezayı abarttı bence Ajitasyon yapmayı çok seviyor Az biraz daha konuşursak gelir biraz sonra pangacııı diye
şu merrill lynch'ten bireyseller emir yollayamaz mı bizde yabancı olalım
webbb gell webbb bak ankaraya bile gitmedim
Originally Posted by admustafa Ajitasyon yapmayı çok seviyor Az biraz daha konuşursak gelir biraz sonra pangacııı diye Gelsin valla Muhabbeti coşturan oydu. Cafede ses seda kalmadı yokluğunda. Yokluğunda hakkında bu kadar konuşulan başka forum üyesi de yoktur herhalde. Boşuna demiyormuş ben halk kahramanıyım diye
Originally Posted by aydinc şu merrill lynch'ten bireyseller emir yollayamaz mı bizde yabancı olalım Birkaç milyon dolarla çözülebilir sanki bu problem.
BİST beklentileriniz nedir? Tepeye vardık gibi gözükmüyormu? Yarın eksi olabilir belki.
Originally Posted by myfinans Gelsin valla Muhabbeti coşturan oydu. Cafede ses seda kalmadı yokluğunda. Yokluğunda hakkında bu kadar konuşulan başka forum üyesi de yoktur herhalde. Boşuna demiyormuş ben halk kahramanıyım diye 5.63 bozdu biraz sanki bide gitmiş tam başlığında yazmış
Forum Rules
Yer İmleri