Alıntı Originally Posted by Erasure Yazıyı Oku
forumda sizin gibi üyelerimizin olduğunu bilmek güzel, her hangi bir sıkıntıda sizi rahatsız ederiz.
benim internet bağlantı sorunum çok fazla, bilgisayar arızalarını bundan sonra size bırakayım.
vakit bulursam yine de destek vermeye çalışırım. kolay gelsin...
İnternet arızaları eskiden ttnetdeyken oluyordu 4 lü paket superonlineye geçtim sorunum kayboldu,yanlız oda download sorunu yaratıyor,indirme yaparken bayılıyor,hızım inişli çıkışlı,ama hiç olmazsa kopma yapmıyor,hükümet engel koyup yavaşlatırsa uydu internetimi devreye sokuyorum,tabiki oda kullandığın kadar öde sistemi biraz pahalı...internet sorunlarını merkeze bildirip sıfırlama yapın önce,çıkış girişlerine bakın,dış bağlantıları kontrol edin,yağmur suları giriyormu kutulara bakın,kablo fiber olmazsa bilr kaliteli olduklarına bakın...eskiden torrentler sorun vardı indirmelerde,şimdi tersi,torrentlerde sorun yok film üzerinden indirmelerde sorun var...şu Teslanın Uydu interneti devreye girse bu sorunları hiç karşılaşmayacağız,800 uydulu sistemi devreye sokacaklarmış 1-2 sene içinde,esasında öyle olması lazım,herşey uydu odaklı biz hala manuel sistemlerlen uğraşıyoruz.