Sayfa 534/1002 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 4,265 - 4,272 arası.

Konu: Viop - XVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    bakın ne diyor...aklın yolu bir arkadaş...akıl var mantık var...

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/s...00616341434370

2. Trafik allak bullak sigara aldım 1 karton sabah kahvaltıya ekmek yok satanda yok hamur işi yeriz artık ama saat 10 da açıklanmaz ki süt yok çocuğa bez 3 5 tane kalmış hafta sonuna yetiişmez dedi bulana kadar hal geldi
    yasakla 15 gün dağıt herkese temel gıda çıkana kes cezayı bitir işi yavaşlatmakla durdurmanın etkisi aynı olur zaten

Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    Ya millet herkes arabaya atlamış sokakta... arabayla niye çıkıyon... haydi ben sigara aldım efendice girdim... adamlar 2 gün diyor millet bohça yapmış sallana sallana gidiyor.. bence bugün baya bir kişi virüs kapmıştır... gülmekten öldüm ya... akaryakıt istasyonunda kuyruk var... inanabiliyonuz mu... arabayı napcanız len ahahahaha ya gerçekten insanları anlamak çoook zor..
    Sigara kullananlar daha riskli durumda ama hepsi şu anda sokakta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    O egeli ben değilim

4. Ona küçük sürprizler yapın...

önce basiretsizlik, iş bilmezlik demiştim ama... ilişkiyi canlı tutmak için yapıyorlar bence...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bence bu bir deneme ve nereler aksıyor diye bakılıp daha sonra 2 haftalık bir sokağa çıkma yasağı gelir diye tahmin ediyorum.

Virüsün kuluçka süresi var, bir şekilde herkes 14 gün sabit dursa bulaşan bulaşmayan netleşebilir muhtemelen.
    Boyle deneme olmaz bence. Zamanlama hatalı gibi..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    5,796
    Yaw hadi sokağa çıkma yasağı ilan edildi, aynı anda kararnameyi yayınla da millet açık olacak yerleri bilsin panik olmasın. Sokağa çıkma yasağı var de milyonlar kendini dışarı atsın üstüne provakatöer süre 15 güne çıkacak diye millete gaz versin sen 1 saat sonra açıklama yap. Pehhhhh
    Canın bile emanetken, Kaybedecek neyin olabilir ki?

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    nasıl bir iş arkadaş bu neden önceden haber verilmiyor devlet sırrı mı bu? cuma gecesinden itibaren sokağa çıkma yasağı uygulanacak de hafta başında veya ortasında insanlar evine malzemesini alsın kıçını kırıp otursun...rezalet ya millet birbirini ezecek markette...bir de sosyal mesafe diye açıklama yapıyorlar...

lan hala burada bunların propagandasını yapmayın troller...
    Geçen japonya kaç gün önceden yapacağını söyledi ve yaptı bizimkiler borsa gibi toplarlar sonra öldü derler millete yıkarlar

Bu arada topikte kaç kişi var rekor varmı ben göremiyorum

8. Abicim zaten gece hareketliligi iyice azalmisti. Once 4-5 gun gece yarisindan sabah 6 ya kadar sokaga cikmak yasak dersin, gerekirse uzar bu sure dersin millet hem tedarikli olur hem de gece 12 de evde olmasi gerektigini bilir. Hadi sok bakalim insanlari 5 dk sonra eve simdi.

Sayfa 534/1002 İlkİlk ... 34434484524532533534535536544584634 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •