Sayfa 427/1004 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 3,409 - 3,416 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Platform başlığı önemli bence. Düşünsenize "Geyik odası" başlığı altında güzel şeyler hayal edebilmek ve bunu başarabilmek. Bence oldukça zor görünüyor. Şu ana kadar bozulmadı ve şaşırtıcı görünüyor. Sonuç olarak böyle bir başlık altında birikim paylaşabilmek uzun ömürlü olmayacaktır. Daha açık konuşayım başlık hoşuma gitmiyor. "GEYİK ODASI"
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

POLHO grafiğini ekleyeyim...

Benim ilgi alanımda değil. İlgilenenler için paylaştım...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

3. Sayın T/A teknik paylaşımlarınızda açıklamalarda yapabilrseniz çok daha güzel olur, azda olsa ben kendi adıma çıkarımlar yapabilsemde
    çoluk çocukta takip ediyor biliyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Platform başlığı önemli bence. Düşünsenize "Geyik odası" başlığı altında güzel şeyler hayal edebilmek ve bunu başarabilmek. Bence oldukça zor görünüyor. Şu ana kadar bozulmadı ve şaşırtıcı görünüyor. Sonuç olarak böyle bir başlık altında birikim paylaşabilmek uzun ömürlü olmayacaktır. Daha açık konuşayım başlık hoşuma gitmiyor. "GEYİK ODASI"
    Çok ciddiyet de zamanla sıkar üstad gidişata bir süre bakalım, kim bilir 1000 sayfayı devirdiğimizde başlığın ismini değiştiririz, teknik olarak bu mümkündür heralde
    buradan devam edelim deriz.

Alıntı Originally Posted by dobra Yazıyı Oku
    Sayın T/A teknik paylaşımlarınızda açıklamalarda yapabilrseniz çok daha güzel olur, azda olsa ben kendi adıma çıkarımlar yapabilsemde
    çoluk çocukta takip ediyor biliyorum.
    Çok detaya girmeden:

- Düzeltmesi bitmiş olabilir. Günlük görüntü daha iyi duruyor. Ufak 1-2 sıkıntısı var...

- Son zirvesini (4.92) aşarsa ki aşacak gibi duruyor, tarihi zirve seviyesi olan 6.07 'yi görmesi gerekir...

Bu da Günlük hâli...

Br de PEKGY 'nin grafiğini paylaşayım...

Ben bu tip hisseleri sevmiyorum. Düşüşler anlamsız bir şekilde sert. Bu da sahibinin karakterini gösteriyor bence...

GEDZA 'da da düşüşler olmuş ama bu şekilde değil...

Burada başka hesaplar var gibi...

Bunun da Günlüğü daha güzel...

Bir de henüz geliştirme aşamasında olduğum çalışmamın grafiğini paylaşayım...

Geçen hafta kodlamaya başladım. Bu hafta bir ilâve yaparak ortalama ekledim...

Hafta içleri kodlamaya odaklanamıyorum. O nedenle kısmetse bugün biraz daha geliştireceğim...

Ortalamaya ve trendlere bakarak ne yaptığını anlayabiliriz...

Şu anda yine ortalamaya gelmiş bekliyor. Ya yukarı dönecek, ya aşağı kıracak...

Geçmişine bakınca, benzer durumda yukarı yapar gibi yapıp sonra uzun zamanlar düşüş modunda devam etmiş...!

8. Gedzamiz haftaya nasil olur yorumlari alsak tecrübeler dahilinde?

Sayfa 427/1004 İlkİlk ... 327377417425426427428429437477527927 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •