abi neden kavga yaratacak şekilde yazılıyor anlamıyorum ...illaki birinin yanında olmak zorundamıyım.... eleştirimde bu benim..
abi neden kavga yaratacak şekilde yazılıyor anlamıyorum ...illaki birinin yanında olmak zorundamıyım.... eleştirimde bu benim..
Bir sonraki yazında bizi kavurmacı ya karşı suçlayıp neye göre bizim düşüncemizi öğrenmek istiyorsun , çok bilmiş adamdan ne öğrenecen derler .Bak yönetim tatile çıkardığından beri topikte gerginlik tartışma var mı yok , onlada olmaz ama algı ve ortaya yazıyorum ayağına insanlara laf sokuyor ağzının payını alınca şikayet ediyor .Yönetim artık bu muhabbetleri yemiyor kaç kere işine bak dedim ama hala aynı tavırlarla aynı hareketleri yapıyor.Bana bulaşmadığı sürece onunla işim olmaz .
abartıyorsun ya...elimin altında gencecik insalar öldü tanık oldum..kimi zaman sordum kendime doğal seleksiyon mu diye...
İNANILMAZ BOŞ YAPIYORSUNUZ ŞUAN..!!
covid de tüm ülkelerin borsasının çöktüğünü unutuyorsun...
madem aşı yalan AVRUPA yaprağı yedi o zaman yaşlı nufusu daha çok vuruyor..!!
ne okuyorsunuz nasıl bir kafa bu yav...!!!!
hastalığı geçirdin mi de konuşuyorsun böyle boş beleş..!!1
sonra bana yönetici diyor ki sataşma...
sen şuan herkesi enayi yerine koyuyorsun..hastalığı geçirenle de mücadele edenlerle de ....
senin kafa yapın aşı da çip var kafa yapısı...!!!
bu ülkenin alimi alim zalimi de tam zalim..!!!
6.80 den beri burada yonca paylaştım tahta son paylaştığım teknik yorum arkada 10.51 bana çıktı yonca pazarladığımı yazdı buraya neden ALGI şimdi söz uçar yazı kalır tek tek arka sayfalarda graf ve hedefler mevcut benim oyunum belli Kar al aşağıdan yerine koy kar al aşağıdan yerine koy .Dün sn bear bull söylediği gibi herkesin yoğurt yiyişi farklı .
Yer İmleri