Buraya yazmıştım. Eşim (Yaş 39), 2019 yılında iş hayatını bıraktı. Bir bankada orta düzey yönetici idi, 20-30 şube ona bağlıydı falan. Görece olarak maaşı da çok iyiydi. (en azından benden yüksek alıyordu). Önce onu sistemden çıkardık. Kurtardı kendisini. 2 senedir dünyanın en mutlu insanı.

Ben de geçen sene bırakacaktım. Düzenimi kurdum. 1-2 firmaya danışmanlık verecektim. Çok sıkışırsam. Ama (hiç beklemediğim bir anda) Çok güzel bir teklif geldi. (parasal anlamda değil). Şu anda (son 10-12 aydır) huzurlu ve sağlıklı bir iş hayatım var. iş YAŞAM dengesine önem veriyoruz şirkette. Çok keyifli. Finansal özgür birisi olarak, keyif içinde çalışıyorum. 2-3 firmadan, şu anki ücretimin 2 katı teklif aldım, gitmedim. (Yaşım 39).

30 yaş altı herkese direkt önerim, yurtdışına çıkın. Ülke ve pozisyon, iş ayırt etmeden, isterseniz Polonya'da pompacı olun, isterseniz Bosna'da temizlikçi. Net.

Gidemeyen de, ücretli çalışmak dışında başka bir şeyler kovalasın. Enflasyonist ortamda, ticarette ciddi paralar kazanılır.