Hocam nasıl bir ödeme planı çıktı 180k başvurdunuz
169k hesaba geçiyor ve ödeme ne kadar 2900 civarı ise sanırım 1.39 gibi bir orana tekabül ediyor
Son olarak, bu sigorta vs bedelleri miktara göre mi şekilleniyor,
Benim de kamudan kredi kullanıp alma planım var ancak 3 4 ay daha vaktim var bu yüzden ön araştırma aşamasındayım
Sn kolağası karaman dediğiniz için evin orda olduğunu düşündüm,apartlar ve kiraları sizin yazdığınız gibi.Ama benim bulduğum bu ilanda 4 tane iki artı biri 1100 e bıraktılar.evler iki artı bir ama kiraları 900 er lira,bu ilandaki yer karamana göre nasıl bir yer,iyi bir yerde değil mi.
Aslında bu evler de çok iyi o zaman.Bu kiracılar çıkarsa kara geçilir))))))))) Anahtar kelime de bu işte ,bu kiracılar çıkmaz sn kolağası sizin aldığınız ev için de 1200 bugün için çok iyi kira ama üç yıl sonra iyi olmayacak, ucuz kalacak ,kiracı çıkamayacak falan,zor işler.
Enflasyon %50 diyen var 80 diyen var ama konut kredisine bakiyorsun yillik %20 ler civari
Ben anlamiyorum milletin deli gibi konut kredisine saldirmasi lazim ama kimse basvurmuyor
Hakikaten ilginc bir durum
Enflasyon dusmeye baslasa bile %20 lere yani konut kredisine verdiginiz faiz duzeyine dusmesi yillar alir
Yer İmleri