Risk parametreleri güncellenmiş
15 günde 1.. Standart..
TUPRAŞ, 8600 TL den, 9200e..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Risk parametreleri güncellenmiş
15 günde 1.. Standart..
TUPRAŞ, 8600 TL den, 9200e..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Havlama, insanların bağırmasına çok benzerdir. Burada consessus diye köpeğim vardı bir zamanlar ,Köpeğiniz kendini ifade etmeye çalışmaktadır ve hislerini anlatabileceği tek yol havlamaktır. Köpek havlaması farklı tonlarda olur ve her ne kadar bir kısmı daha tehditkar olsa da bir köpeğin havlamasına dikkat etmek daima önemlidir. Consessus burada çok havladığından komşular rahatsız oldu burada bende kuzuya rica ettim senin köyde boş yer vardır bir yere bağla arada yemeğini suyunu ver bak dedim oda bana birkaç kez bana yol bulmakta piyasada ışık oldun deyip kabul etti .Benim köpek consessus oraya gönderdikten sonra biraz uysallaşmıştı dün haber geldi , yine huysuzlaşmaya başlamış havlayıp insanlara rahatsızlık veriyormuş.Bizim çocuklardan birini gönderdim bir bakın gelin Kesintisiz hızlı yüksek, derin havlamalar yapıyormuş . Son olarak kesik havlama, çoğunlukla yaralı bir köpekten çıkar. İşin özü benim köpeğim consessus yaralı buradan gittiğinden beri ve beni unutamıyor buradaki abilerini unutamıyor teşhisdeki gibi haller sergiliyor Acil bakıma ihtiyaç duyuyor olabilir; ama unutmayın ki yaralı bir köpek aynı zamanda sakınan bir köpektir ve bu yüzden sizin endişenizi bir yardım çabası olarak değil, bir tehlike sinyali olarak görebilir.
hayırlı haftalar.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Gundiiii gelmiş hoş gelmişBu piyasa düşmez aga bundan sonra
Long açan parayı ezer... Parayı arttızmaz katır katır katlar... İşaret fişeği için thanks...
gundwane gerçekten çok iyi tahminler yaptı. son tahminine de katılıyorum. bu kadar hazırlık sırf zirveyi bir daha yoklamak için olamaz. son 4 haftalık barlara dikkatli bakın.
ama sanal alemde anonim bir hesap üzerinden onay alıp yatırım yapmak da ne bileyim. en hafifinden çok garip. gundwane maksatlı yazıyor demiyorum. eminim çok düzgün birisidir.
piyasa çok kaotik. pazartesi sağlam bir fon satış yapsa herkes bugün yazılanları unutur.
audentes Fortuna iuvat
Yukarda yazdığım yazıyı neden yazdın bulut diyorlar ,
insanlar önce adam olacak yüzüne söyleyemeceği şeyleri ,
öbür köyden bana ,hisse net yönetimine, buradan 4-5 kişiyede daha var sallayıp hakaret ederse,
bende karşıma çıkamayıp her yazdığında bize hakaret edeni köpek yerine koyarım yaşadığı durumu anlatmak için köpekten alıntı yaparım.Çünkü bunun gibiler bundan anlar .
Beni tanımadan arkamdan ileri geri konuşanlara kızmıyorum. Bilirsiniz; köpekler de tanımadıklarına havlarlar.
konuyu güzel bir sözle kapatalım.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Yer İmleri