Sayfa 139/1002 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: Viop XLVIII

1.  Alıntı Originally Posted by tribal Yazıyı Oku
    Şu tweeti atan adama deprem öncesi kapanis fiyatından elindeki hisseleri alıyorum, tek şartım sadece gidip düştü diye alttan yerine koymayacajsin. Vermez hissesini. Samimi bulmadım. 2 hafta sonra deprem öncesi fiyatın üstüne çıkarsa elindeki hisse o zaman ne dicek ?

Adama sığır diyorsun onuda anlamadım. O yazıyı bende hayirliyorum ama senin hatırladığım gibi bir yazı değildi. Şu sanal ortamda millete hakaret edenlerin gerçekten aciz bir insan olduğunu düşünüyorum. Adam fikrini yazmış hakaret ediyorsun.
    Herr türlü rahatsız ve ahlaki zayıf insanlarla uğraşıyoruz mecburen.
    Normal, edep ahlak bilen kişiler de var.
    Onlar için yazıyorum.
    Yoksa bu ortamda durulmaz.

abim güvenlik amiri ankarada.. büyük şehir güvenlik anlamında hataya yollayabilir bizi diye aradı.

wp dan da birtane polis mensubunun ses kaydını yollamış polis memuru hatayda.

dediği şu.

biz afaddan geliyoruz üçüncü bir deprem olma ihtimali çok yüksek o nedenle camilerden ve çadırlardan çıkın diyip. değerli eşyaları çalıyorlarmış.

yahu neler oluyor ülkemizde.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Çarşambaya çok var.Öyle önlemler alınır ki sağlam artı bile açar.Bence en önemlisi 20-40 milyar dolarlık bir finansman bulmak.

KATAR-İMF-DÜNYA BANAKSI VS...
    Finansman işi zor gibi abi ilk etapta.

Hataydaki arkadaşla sonunda görüştüm. Eşi ve çocukları ile enkazdan çıkmışlar abisi yengesi ve 3 teğeni malesef çıkamamış enkazden evde dükkanda yıkıldı bi akrabanın yanına bursaya gidiyorum diyır

Hiç abartmadan söylüyorum hatayda her 1000 evden 990 ı ya yıkıldı ya ahır hasarlı diyor. 2 gün afad şehre araç sokmadı diyor. Bugün yeni girmeye başladı araçlar dedi.
    bir halt olacağı yok.

5. Fiyatlar bir önceki güne geldi grafikler gelmedi.. çok acaip bir durum var. Sadece yerel değil uluslararası grafikler de bugünkü fiyatlarda. Bunu da düzeltebilecekler mi?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

valla bu patlama noktasına gelmiş bu millet ile 5 güne hükümet kalır mı ondan bile emin değilim.

7.  Alıntı Originally Posted by pelerin Yazıyı Oku
    Bi tane sığır vardı burda, depremzedeler satabilsin diye alış yazdım, ne var ki borsanın açık olmasında diyen. Ona gelsin bu.

https://twitter.com/SalihDemir007/st...01741117571073
    Şeref haysiyet varsa cevap yaz da ne dediğini anlayalım.
    Bak insanlar seni adam yerine koyup cevap yazmışlar.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    25 kişilik ekip mi?...tamam onu saydık..geriye kaldı 24 tane Avrupa ülkesi..haydi senin için 20 olsun...

MANŞET olacak bir yardım görmedim..Kerhen değil..

Hani formalite icabı değil de...JAPONYADAN-ÖZBEKİSTANDAN GÖRDÜM..
    Yurtdışını yazdık azerbeycandan sonra ilk yardımı kardeş ülke yunanistan yaptı..

Dışarıyı geçelim
    Siz bu afetde görev yapan asker sayısını biliyormusunuz?

Sayfa 139/1002 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239639 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •