Sayfa 323/1002 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,577 - 2,584 arası.

Konu: Viop XLVIII

1. Yarın tüm gözler Varlık fonunun ve emeklilik fonlarının gözbebeği THY ve uzun süre sonra tedbirsiz işlem görecek SASA'da olur. Bu ikisini tavana yapıştırsa zaten borsa %2 yapıyor.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Yarın tüm gözler Varlık fonunun ve emeklilik fonlarının gözbebeği THY ve uzun süre sonra tedbirsiz işlem görecek SASA'da olur. Bu ikisini tavana yapıştırsa zaten borsa %2 yapıyor.

��#SASA/Erdemoğlu: Borsanın açılması bizi etkilemez. Biz hissenin fiyatına bakmıyoruz, düşse de çıksa da bizim için fark etmez

https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post6312047

sasa fiyat umrumda değil demiş kısaca.

adam zaten ederi 80 anca eder demişti

3. Pazartesi salı niye açtınız, açtıysanız salı niye geriye dönük işlem yapmadınız diyenlere alın işte satış fırsatı da verdik çıksaydınız diyebilmek için cuma kapanış değerine bi şekilde değdirirler diye düşünüyorum, sonrası muamma. Ama bu sadece bir düşünce. Her şey mümkün önümüzdeki günlerde. Ben dahil ağzı olan konuşuyor.

4.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    bende aynısını düşündüm ama bu sene nominal bir sürü kar ettiler...

en karlı iş hisselerini almak olabilir...

4 dolar görmüş hisse 0,40 centte...

2020 de 30,000 dolara aldıgım arabanın bir tık üstüne 50,000 dolar verdim geçen cuma...
    İşC foreksmobilde dolar bazlı zirvesi 1.59 görünüyor, isterseniz kullandığınız programı kontrol edin Sn. Akçay.

Benim hisse pozisyonuda neredeyse komple banka, ama ettikleri kar bir türlü hisse fiyatlarına yansımadı
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

5. Hassas konu, hassas günler yanlış anlayanlar olabilir, ben kısa vade yön hakkında yorum yapmam, düşecek yükselecek demem, herkes kendine göre tedbirleri okusun, isteyen alsın, isteyen satsın, herhangi bir yatırım tavsiyesinde bulunmuyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    ��#SASA/Erdemoğlu: Borsanın açılması bizi etkilemez. Biz hissenin fiyatına bakmıyoruz, düşse de çıksa da bizim için fark etmez

https://www.hisse.net/topluluk/showt...47#post6312047

sasa fiyat umrumda değil demiş kısaca.

adam zaten ederi 80 anca eder demişti
    Tahtacısı için tam zamanı, şu ortamda 5 tavan çekse kimse hoop birader demez aksine madalya takar.

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Tahtacısı için tam zamanı, şu ortamda 5 tavan çekse kimse hoop birader demez aksine madalya takar.
    elinde olanlar için diyim inşallah çıkar ..

tabi şu var bu tür şişmiş hissele depremden önce düşmeye başladılar. aslında borsa da öyle.

yani yön aşşağıydı.

okus pokus ile orta vadeli suni veya yapay veya zorlama ile cidden algılar bozuk gaza gelmemek lazım

8. Benim işim olmaz zaten SASA'yla, kimseye de önermiyorum yanlış anlaşılmasın...

Sayfa 323/1002 İlkİlk ... 223273313321322323324325333373423823 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •