Sayfa 27/96 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon
Arama sonucu : 763 madde; 209 - 216 arası.

Konu: TUPRS - Tüpraş

1.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Bismillah

Tatilin ilk günü ilk parti alımlarımı yapmaya başladım.Tüpraşın dönüşüm/değişim planları ,favök ve karlılığında yaşayacağı büyük ve kalıcı sıçrama ile bambaşka bir şirket haline gelecek olması ve tabi edeceği muazzam karların dağıtılabilir kısmının %80 ini temettü olarak dağıtacak olması aşırı cezbedici.Hedef Allah ömür verirse 2030 sonrası.Sabır göbek adımız,irade ile yılmadan 2030 sonrası tüpraşı biriktirme devrinin kendi adıma startını vermekten mutluluk duyuyor ford forumundan dudu ve gürsel abilere selam ediyorum.Haydi bismillah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Hayırlı olsun. Fordlarımı satmadım satmayı da düşünmüyorum, üretim bantları her iki versiyona da hazır diye biliyorum, yani ev tutmazsa içten yanmalı üretim konusunda da fabrika tetikte diye biliyorum, neyse.

2.  Alıntı Originally Posted by Serkalgo Yazıyı Oku
    Bismillah

Tatilin ilk günü ilk parti alımlarımı yapmaya başladım.Tüpraşın dönüşüm/değişim planları ,favök ve karlılığında yaşayacağı büyük ve kalıcı sıçrama ile bambaşka bir şirket haline gelecek olması ve tabi edeceği muazzam karların dağıtılabilir kısmının %80 ini temettü olarak dağıtacak olması aşırı cezbedici.Hedef Allah ömür verirse 2030 sonrası.Sabır göbek adımız,irade ile yılmadan 2030 sonrası tüpraşı biriktirme devrinin kendi adıma startını vermekten mutluluk duyuyor ford forumundan dudu ve gürsel abilere selam ediyorum.Haydi bismillah.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Serkalgo,
    hayırlısı olsun...hoşgeldin

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Her ikisi de vardi zaten bende de.

Bundan sonrasi icin TUPRS oranimi artirma planlarim vardi...

Stratejimde bir degisiklik yok.

Istikrarli ve kararli bir sekilde yola devam...
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. SON DAKİKA... Tüpraş, İran'ın el koyduğu 1 milyon varil petrolü geri aldı-https://www.ekonomim.com/sektorler/enerji/son-dakika-tupras-iranin-el-koydugu-1-milyon-varil-petrolu-geri-aldi-haberi-756914

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Soke soke aliriz..

Kimse bizim malimizi yiyemez.
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

6. Uzun vade yatırımcı olmaya çalışıyor.

7.  Alıntı Originally Posted by burak13 Yazıyı Oku
    28 eylül 2023 ile
    3 mayıs 2024 arasında olan
    hem RSI, hem MACD de de görünen devasa negatif uyumsuzluğu işaretleseydin keşke
    sar indikatörü kısmen severim ama agresif değildir.
    ema fiyata yapışır,özellikle düşüşlerde sana kaybettirir..
    sma daha iyi sonuçlar verir..
    vs.vs.vs
    uymusuzlukları kaçırma

8. Mac d nin ayarlarını 12-26 ya getirmişsin yine..
    bu uyumsuzlukları görmedikten sonra rsı ve macd ye herkes gibi bakarsın o da birşey söylemez sana....naçizane...

Sayfa 27/96 İlkİlk ... 1725262728293777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •