Originally Posted by
clastobar
Hocam gesan anlattığınıza göre çok kapsamlı ve üretim ağı çok geniş bir şirket. Enflasyon muhasebesi nedeniyle bilançolara bakmak için en değerli veri fd favök
Sektörün fdfavök ortalaması 15 lerde vardır
Astor 10 fd favök iken gesan 5.9 anlık olarak
buna göre ucuzmuş...
arkadaşlar şimdilik gesandan hüseyin bey beni aradı...email atmıştım onun üzerine bana dönüş yaptılar..bu kadar erken beklemiyordum doğrusu...hüseyin bey tanıdığım en kaliteli ve en iyi yatırımcı ilişkisi diyebilirim..çok samimi ve yatırımcı dostu biri...
kendisine ukrayna fabrikasını sordum..kendiler odesa şehrinde daha önce fabrika kurmak üzereydik..fabrika binası , yöneticiler ,işçiler ve makinalar bile hazırdı...hatta ben yeni fabrika ile ilgili kap üzerinde çalışırken savaş patladı bu yüzden de bu yatırım gerçekleşmedi...gerçekleşmeyince de makinaları bünyemizde kullandık..işçileri de bünyemizde çalıştırdık o sayede 2022 yılında üretimimiz çok arttı dediler...
ukrayna savaşı bittiğinde bir aksiyon alacak mısınız diye sordum...fabrika binamız yıkılmamış savaş bittiğinde tekrardan yatırım yaparız dediler...
ukraynadaki potansiyeli sordum...uzmanlar ukraynanın alt yapısının tekrardan tamir etmek için 100 milyar dolarlık biri yatırım gerektiğini bu yatırımın çoğunun elektrik alt yapısına ayrılması gerektiğini ,ukraynada tam 300 trafo merkezinin rusya tarafından imha edildiğini , söylediler...ukraynanın elektrik alt yapısının savaştan önce de zaten eski olduğunu bu yüzden de değişmesi gerektiğini ama savaş ile birlikte alt yapı yenilenme ihtiyacının çok arttığını söylediler...ukraynada fabrikanın başına geçmesi düşünülen arkadaşların ukrayna yetkilileri ile arayı sıcak tuttuklarını ,iletişimi kesmediklerini ,ukrayna pazarının bakir olduğunu ve gerçekten de potansiyelinin türkiyedeki potansiyelden daha fazla olduğunu söylediler...
ukrayna savaşının bitmesi temennisinde bulundular...ben de hala görevde olduğu için çok sevindim...bu günlük daha fazla yormamak adına görüşmeyi bitirdim ama başka günlerde tekrar arayacağımı söyledim..onlar da tabiki dediler..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri