BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
bugun saatlik kanal içinde bu formasyon üzerinde çalıştı pıst 100 2.50 altı saatlik kapanışlarda formasyon çalışmaya başlar.
2.48-2.47 formasyon hedefi.Bugun teknikçi gapçiler ne kadar Çuvala girdi yarın sağlaması olur .
1-2 gün ortalama ayarı yapması normal yarın 14.00 dan sonraki maç önemli .
temkinli stoplosslu oyuna devam şuanki havuç küçük oyun gelecek alıcıya bağlı .
kolay gelsin bütün yarışmacı arkadaşlara başarılar![]()
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Kuzum doları bu arada nerede fiyatlar piyasa.
8000 e düşmeyeceğiz. Amriki ikili tepe yapmayacak. Bunu pandemiden çıkarken de dediler idi. Geçen sene 5 ağustos çöküşünden hemen sonra da. Hepsinde yeni zirveler yaptı. Yine yapacak. Stagflasyon olmayacak. Hem Türkiye de hemde ABD de. Yorumlarınız bakış açınız ne yazıkki çok yanlış.
BOFA bunu hep yapıyor bacak karşı bacak hesabı. 10 milyarlık malı yüzde 3 zıplatarak alıyor bu 10 milyarı yüzde +-1 bantta ne hikmetse !!! dağıtıyor. Sonra yeniden 3-5 milyar malı bunlardan gerisin geri alıyor bir yüzde 3 daha çiziyor. Buna hala şaşıran eden nasıl ya diyen var mı ???
Bıkmışbroker in analizlerine katılıyorum. Ne hikmetse topik ikinizin ama ısrarla farklı tellerden çalıyorsunuz. Acaba bilerek mi yapılıyor intibası oluşturdu bende.
emmiiii... gurban olduğum
eski düzeni unut çağa ayak uydur.
nedir o çağ ?
TAPINAKÇI KÜRESELCİLERİN YENİ DÜNYA DÜZENİ...
resesyon, sitigfilasyon... yok bu düzende
daha önce yazdım, unuttun sanırım (yeniden yazmaya üşendiğim için, 200 sayfayı tarayıp bulup getireceğim )
ne var ?
tüketim her daim kartopu şeklinde artmalıdır
Yer İmleri