Sayfa 196/198 İlkİlk ... 96146186194195196197198 SonSon
Arama sonucu : 1579 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: AKSA Aksa Akrilik Kimya Sanayii A.Ş.

1. Nerede bizim bilanço 🇹🇷

2. 18 ağustus bilanço tarihi, pek ahım şahım bir şey beklenmiyor zaten, zarar yazmasın da az kar yazsın, sektör hala toparlanamadı.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. [IMG][/IMG]

Bayrağı dalgalandıracak bir babayiğit yok mu acaba.

8 gündür can çekişiyor, dirilmeyecekse ölse de kurtulsa diyor artık insan, bilanço zarar olarak fiyatlıyor galiba.
    Lodriksiz bir hiçtir bu tahta, para girmiyor.

4. Yine tek hanelere geri geldi dünya devi şirketimizin hissesi, bitik hisse sendromu, artık bir daha ne zaman gider oralara.

5. Bugün itibariyle 0.12 maliyetli Aksalarımdan sadece sembolik mebla bıraktım. Ödemelerim vardı ve bana göre kısa-orta vadede portföyümün en kötü performans göstermesini beklediğim şirketimdi.

Zamanında Aksa bana 0 bir Mercedes hediye etti. O zamandan beri de benzinini bile koyamadı Canı sağ olsun.

Sayamadığım seneler önce bu şirketi alırken tek hedefim ve odağım karbon elyaf tarafıydı fakat hiçbir şekilde başarılı olunamadı. Umarım şirket %100 sahipliğiyle gerektiği yere taşıyabilir.

Buradan Bora Abiye selamlar, saygılar.

6.  Alıntı Originally Posted by LayLow Yazıyı Oku
    Bugün itibariyle 0.12 maliyetli Aksalarımdan sadece sembolik mebla bıraktım. Ödemelerim vardı ve bana göre kısa-orta vadede portföyümün en kötü performans göstermesini beklediğim şirketimdi.

Zamanında Aksa bana 0 bir Mercedes hediye etti. O zamandan beri de benzinini bile koyamadı Canı sağ olsun.

Sayamadığım seneler önce bu şirketi alırken tek hedefim ve odağım karbon elyaf tarafıydı fakat hiçbir şekilde başarılı olunamadı. Umarım şirket %100 sahipliğiyle gerektiği yere taşıyabilir.

Buradan Bora Abiye selamlar, saygılar.
    selamlar bizden

"Zamanında Aksa bana 0 bir Mercedes hediye etti. O zamandan beri de benzinini bile koyamadı Canı sağ olsun." bi de beni düşün, seninle son konuşmalarımızdan sonra bile lot artırmaya devam ettim. artık neredeyse ortaklar listesine gireceğim 2 senedir kaybettiklerimin haddi hesabı yok ama inadım inat. bu saatten sonra bana faydası olmaz belki ama oğlum umarım faydasını görür.

ülkede tekstili bitirdiler, komşularla ilişkileri zedelediler, döviz kurları ile ihracat yapan şirketlerin içinden geçtiler. asgari ücreti patlatıp bütün işçilik odaklı sektörleri yurt dışına ittiler.

aksa tüm bunlara rağmen iyi direnç gösterdi, mümkün olduğunca hızlı davranıp yüksek teknolojiye geçiş yapmaya çalıştı. ne kadar başarılı oldu, bunu önümüzdeki 10 yıl içinde göreceğiz. şu an tüm yüksek teknolojili ürünlerini üst üste koysak cironun %10'u yapıyor mu onu bile bilmiyorum. bundan bir kaç sene önce 1,1 milyar dolar ciro hedefleyen şirketin bugün hedefini hepimiz biliyoruz.

ben bir kumar oynuyorum, umarım kazanan oğlum olur.

7. Sasa da başladı tavanlara, bir sen kaldın geride Aksa.
    Bugün bilanço gelecek, sonuç ne olursa olsun artık ivmelenmeli, kötüsü zaten satın alınmıştır diye düşünüyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Sasa da başladı tavanlara, bir sen kaldın geride Aksa.
    Bugün bilanço gelecek, sonuç ne olursa olsun artık ivmelenmeli, kötüsü zaten satın alınmıştır diye düşünüyorum.
    hadi Sasa ile ilgili haber var da o yüzden uçuyor. Hektaş son bir ayda %45 yaptı. şaka gibi gerçekten. yıllık getirisi %25'e ulaştı. kimse elini sürmeye cesaret edemeden yine uzaya uçururlarsa hiç şaşırmam.

ne tuhaf ülke.
    Son düzenleme : Kastrat; 18-08-2025 saat: 11:06. Sebep: yazım hatası

Sayfa 196/198 İlkİlk ... 96146186194195196197198 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •