*CANTE-Çan2 Termik 2025 yılı 9 aylık konsolide net dönem zararı -2.994.865.246 TL (Önceki -1.161.730.171 TL)
sn bulutafeg mesajı yazdığımda senet 2.25 seviyesindeydi.. 2.13- 2.30 aralığı ne tarafa kırılırsa o yöne hareket eder demek istedim.. 2.30 kırıldı ve 2.86 görüldü... şu an kötü bilanço ile düzeltme yapıyor... aşağıda 2.28 2.23 aralığı var. şimdilik malsız çulsuz izliyorum.. ancak 1-2 hafta sonra köşede bir dükkan açabilirim.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
haftayı beklemedi 2.21 e dokunduk.. 2.21 kırılmamalı.. yoksa 2.09 aktif olabilir..
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
ALTIN 4250.01 üzerine çıkarsa yoluna devam edebilme olasılığı var.. ancak 3928.89 altı üzer, 3886.79 altı ise sıkıntı yaratabilir..
adama derler, altını bırak, üstüne bak.. üstte CANTE gidiyor... ( bu kadar seri olmasını açıkça beklemiyordum..)
Yer İmleri