Originally Posted by
TRENDHOUND
BİST te 700 küsür hisse var. Bütün yapılması gereken, bu 700 küsür hissenin arasında kazandıracak bir veya bir kaç hisseyi bulmak. Burası borsa, burada herkes kendine çalışır, kimse kimseden medet ummamalı. Hep söylerim, BİST yatırım ortamı değildir tamamen spekülatif bir ortamdır. Tanım itibariyle, burada herkes birbirinin cebindeki parayı almanın peşinde koşar. Böyle bir ortamda başkalarından medet ummak rakiplerinin eline koz vermekle eşdeğer olduğu gibi eksikliklerinizi de gün ışığına çıkarır.
Ben ne senin ne de başkasının cebindeki parayı almak istiyorum hatta bu topiclerde en ayar olduklarımın bile kötülüğünü istemem. Ben spekülatör ve patron cebinden para tırtıklamaktan hoşlanırım. Yalnız yalan yok şu tekne ile açılmanı yine dört gözle bekliyorum ne zaman sen öyle yapsan güzel paralar kazandım
Bende batıl inanç yarattın.
Hatta şu AKBNK alışın beni acayip şüpheye düşürdü sana yakın şeyler düşündüğüm için. 
Ben de senin şu spor hissesi sevdanı hiç anlamıyorum tıpkı senin DSTKF işini FROTO işini anlamakta zorlandığın gibi. DSTKF işinde tamam yatırımcının uzak durması lazım o başka ama bence yapanların haklı bir sebebi var kendilerine göre.
Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; Bugün saat: 11:56.
"Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."
Yer İmleri