Mansur Başkan ile ilgili bir gelişmede 10200 leri öperiz
Mansur Başkan ile ilgili bir gelişmede 10200 leri öperiz
CINLER....ECINLILER...
Veeeee......UKRAYNA....
gercek-1....turkiye 70 yildir avrupa birligi kapisinda.....ve ALMIYORLAR....biz haric....herkesi aldilar....
gercek-2....turkiye avrupa birligince kusatildi....guneyinde kibris....batisinda yunan ve bulgar....
gercek-3....UKRAYNA avrupa birligine girerse....turkiye kuzeyden de kusatiliyor....karadenize....tuna ve dinyeper nehri ile inen....avrupa gemileri bogazlardan gecip....akdenize inecek....vayyyy anam vayyy....turk milliyetcisiyim....bunu goruyorum...ve diyorum ki...bu ipneler....MONTRO anlasmasinida iptal eder bu hakki elimden alirlar.....
ben....TURK MILLIYETCISI....bu dusunceler altinda kivranirken.....
birden ve aniden......YENI VE ESAS GERCEK ORTAYA CIKTI....
UKRAYNA YENILIYOR....URUS YERLESIYOR....SILAH VERSEKTE....PARA VERSEKTE FARKETMEZ....UKRAYNADA OLECEK ADAM KALMADI....OLDULER.
BEN SEVINIYORUM.....ohhhh kurtuldum....kurtulmakla kalmadim....COK DEGERLI....BIR ULKE HALINE GELDIM....
heeee ben hazirim.....derim....bende olecek adam cok derim....NE KOPARSAMI HESAPLARIM....
MISAL....derim ki....
hemen avrupa birligine alin....HEMEN 300 MILYAR EURO VERIN.....
PUPA HAZRETLERI GELSIN....severiz onu....emme o yetmez....BIZI HAZIRLAR.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
TURK MILLIYETCILERINE.....
tarihimizi sorgulayarak okuyun....
misal....
tarihimizde.....biz URUSLA 13 kez savastik....bu 13 kez savasa bizi INGILIZLER surdu....13 undede yenildik....her savasta bizimle savasan URUS bizden 1 aldiysa....bizimle savasmiyan yanimizda imis gibi yapan ingiliz bizden 5 almistir....
urus ve turk olmus....INGILIZ SUREKLI KAZANMISTIR.
Yer İmleri