Artan

249,70 10 18:10
108,50 9.98 18:10
21,94 9.97 18:10
259,50 9.96 18:10
21,22 9.95 18:10
Artan Hisseler

Azalan

77,90 -9.99 18:10
9,96 -9.95 18:10
16,38 -9.95 18:10
1,41 -9.03 18:10
21,86 -8.07 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.647.548.492,50 18:10
8.598.707.337,64 18:10
6.479.891.340,50 18:10
6.323.791.257,20 18:10
5.969.869.447,75 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
Arama sonucu : 53 madde; 49 - 53 arası.

Konu: PAHOL (Pasifik Holding) Hisse ve Forumu

1.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Aden Pellet, geleneksel yakıtlara ekolojik ve ekonomik bir alternatif oluşturan peleti yan ürün olarak değil, kendi başına bir değer olarak görerek Türkiye'de sadece bu alanda üretim yapan ender şirketlerden biri olarak öne çıkıyor. Bu vizyon doğrultusunda, ülkenin en verimli ormanlarının bulunduğu Karadeniz'de, 25.000 m2'lik alanda kurulan 9.000 m2'lik üretim tesisinde Green Planet markasıyla 2024 yılı itibarıyla ihracat odaklı global standartlarda üretim yapıyor.

Aden Pellet, 40.000 ton yıllık, 6 ton saatlik üretim kapasitesine sahip olan üretim tesisinde, ayrıca ihtiyaç halinde kapasitesini 6 ay içerisinde 2 katına çıkarabilecek şekilde tüm altyapı hazırlığı yapıldı. Fabrikadaki tüm peletler, FSC (Forest Stewardship Council Orman Yönetim Konseyi) belgeli tedarikçi ve kaynaklar kullanılarak, EN PlusA1 kalite standartlarında üretiliyor.

https://pasifik.com/faaliyet-alanlar...en/aden-pellet

Aden Pelet 80% ortaklık payı
    Aden Pelet konusunda biraz araştırma yaptım.Bu yatırım ilk olarak Holdingin ilk arzı Orçay ile gündeme gelmiş ve karlılığa büyük etkisi olacak bir yatırım olarak lanse edilmiş.Sonra artık ne olduysa bu iş için alınan arsa satılmış ve Aden Pelet hisseleri de satılarak Orçaydan Holdinge devrolmuş.Halen Orçay ın alacakları arasında görünüyor faaliyet raporunda.

2. Yönetim kurulu Başkanı'nın bu anlattıkları ile PAHOL'ün bugünkü piyasa fiyatı bence çok örtüşmüyor.

https://www.youtube.com/watch?v=hYcEwtVd9pM

PAHOL üzerinde büyüklerin oyunu sürecektir.

Ben şahsen 6 TL.'nin altında tek lot satmam.

3. Halka açıldığı ilk dakikada İşbank'a al emri koydum.

O ilk gün, 43 Milyon lot hisse satıldı.

Tek bir lot alamadım, ikinci gün 83 Milyon lot satıldı yine alamadım.

Merak ederim bu hisseleri kim aldı.

Aracı kurumlar kendilerine mi alıyor, eğer böyleyse bunun açıklanması, bir kuralı olması gerekmez mi ?

Aracı kurum aldıysa, 3. gün milyonlarca lotu neden boşaltıyor.

Bunun bir kuralı olması gerekmez mi ?

Sn.SPK bunun kurallarını kim koyuyor, baştan açıklaman gerekmez mi, bak al emri koy tamam ama aracı kurumun al emrinin önceliği var diye açıklaman gerekmez mi..?

Satan yok kardeşim, satan olursa alırsın demek doğru mu ? Eğer öyleyse ilk dakikada al emri koymuş vatandaş yerine kim aldıysa, sor İşbank'a ve açıkla.

Sor ilk 5 dakika içinde kimler aldı hisseyi.

Her hafta yolsuzluk yapan 3-5 kişiye ceza vermek, neyi düzeltiyor ?

Bu hissede on-binlerce küçük yatırımcı ilk 2 gün tek lot alamadı.

Adını değiştir bunun, halka arz deme, çakallara arz de ki biz uzak duralım.

4.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Halka açıldığı ilk dakikada İşbank'a al emri koydum.

O ilk gün, 43 Milyon lot hisse satıldı.

Tek bir lot alamadım, ikinci gün 83 Milyon lot satıldı yine alamadım.

Merak ederim bu hisseleri kim aldı.

Aracı kurumlar kendilerine mi alıyor, eğer böyleyse bunun açıklanması, bir kuralı olması gerekmez mi ?

Aracı kurum aldıysa, 3. gün milyonlarca lotu neden boşaltıyor.

Bunun bir kuralı olması gerekmez mi ?

Sn.SPK bunun kurallarını kim koyuyor, baştan açıklaman gerekmez mi, bak al emri koy tamam ama aracı kurumun al emrinin önceliği var diye açıklaman gerekmez mi..?

Satan yok kardeşim, satan olursa alırsın demek doğru mu ? Eğer öyleyse ilk dakikada al emri koymuş vatandaş yerine kim aldıysa, sor İşbank'a ve açıkla.

Sor ilk 5 dakika içinde kimler aldı hisseyi.

Her hafta yolsuzluk yapan 3-5 kişiye ceza vermek, neyi düzeltiyor ?

Bu hissede on-binlerce küçük yatırımcı ilk 2 gün tek lot alamadı.

Adını değiştir bunun, halka arz deme, çakallara arz de ki biz uzak duralım.
    İlk gunun tavani 1,65'di. Su an fiyat 1.60. Sizin icin isabetli olmus. İstediginiz kadar alirsiniz. Hesabiniza gore kar bile etmis oldunuz hatta.

5.  Alıntı Originally Posted by Gg1101 Yazıyı Oku
    İlk gunun tavani 1,65'di. Su an fiyat 1.60. Sizin icin isabetli olmus. İstediginiz kadar alirsiniz. Hesabiniza gore kar bile etmis oldunuz hatta.
    Aldım tabiki 32.000 lot birden.

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •